Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ptasi gaj 23:40, 19 cze 2019

Do góry
Trochę fotek

W środku Memory w zeszłym roku kupiona

Pokazuje bo rosną ładnie

Za drzwiami do ogrodu... 23:36, 19 cze 2019

Do góry
katel napisał(a)
Aniu ogród cudowny - fajnie pooglądać zdjęcia z innej ręki, detale zachwycają, maszynka do mięsa jest ekstra . Ławka bardzo ładna i świetnie pasuje no i zdjęcia spotkaniowe rewelacyjne - jak miło zobaczyć takie roześmiane ogrodomaniaczki.

Dzięki KasiuMam nadzieję,że kiedyś dotrzesz do mnieAle dziewczyny narobiły tyle zdjęć,że nie wiem ,czy zostało coś do zobaczenia!? A spotkania są super!!!
Ogród - moje marzenie, zmęczenie i spokój 23:33, 19 cze 2019

Do góry
PS. i żeby nie było, że nic nie robione, to walczę z trójkątną rabatą obok ogniskowej. Dzisiaj pomógł mi tata przekopuję głęboko całość centymetr po centymetrze. Zostało tam kilka barwinków - częśc oddaję koleżance - kilka sobie zostawię, mam jeszcze dwie rozplenice, hortensje limielight, migdałka i jukę - muszę tam coś umyślić. Bujam się i jeżdżę za tymi cisami, żeby zakryć płot, ale one takie drogie....
Hahaha i jak patrzę na to zdjęcie po Wojsławicach to mi się wyć chce taka bida
Ogród - moje marzenie, zmęczenie i spokój 23:28, 19 cze 2019

Do góry

KONIEC Mam nadzieję, że nie zanudziłam - dobrej nocy wszystkim
Ogród - moje marzenie, zmęczenie i spokój 23:28, 19 cze 2019

Do góry
Jola_M napisał(a)
A tymczasem - mój nieodłączny pomocnik wszędzie się wciśnie, więc jedną ręką plewię, a drugą miziam pomocnika

A to jego reakcja, kiedy kolejny raz zabieram się do roboty.
"Nieeee, o matko znowu roślinki, to chyba jakiś żart, Ty Pańciu wez mnie lepiej na spacer "

Przekonal mnie ten Kwiatek Ide czytac, zapowiada sie fajny ogrod
To tu- to tam- łopatkę mam ! 23:26, 19 cze 2019

Do góry
Wokół studziennego kręgu (trzeba by coś w te donice wsadzić... ale brakuje mi motywacji, bo o tej porze roku zupełnie ich nie widać). Cisowa okółka jeszcze ma nierównomierną wysokość.

Za drzwiami do ogrodu... 23:26, 19 cze 2019

Do góry
ryska napisał(a)
Raj dla oczu Tyle wspaniałych roślin i roześmianych Ogrodomaniaczek w jednym miejscu. Wyjątkowy ogród, podziwiam cały czas.

Cieszę się ,że mój ogród mógł dostarczyć miłych odczuć nie tylko mnieA jak dobrze jest mieć z kim pogadać o różnych dylematach ogrodowych.

Ogród - moje marzenie, zmęczenie i spokój 23:24, 19 cze 2019

Do góry
Na zakończenie kilka szerszych kadrów

Przerabianie ogródka pod swój gust 23:21, 19 cze 2019

Do góry

Bardzo podoba mi sie ten kuklik

Przerabianie ogródka pod swój gust 23:20, 19 cze 2019

Do góry
Przerabianie ogródka pod swój gust 23:15, 19 cze 2019

Do góry
Wszedzie kroluje stipa Moze w koncu sie wysieje, bo w tym roku musialam dokupywac sadzonki, bo tylko dorosle przetrwaly.

Małymi krokami-Ogród Wioli 23:15, 19 cze 2019

Do góry
Przyszły seslerie jesienne... fajne sadzonki i super zapakowane

W końcu rabata skończona,jestem zadowolona właśnie limonki mi tam brakowało
Jeszcze szałwię muszę ściąć...

Dobrej nocki
Ogród - moje marzenie, zmęczenie i spokój 23:14, 19 cze 2019

Do góry
Temat nr 6: Pojedyncze rośliny
Ewcia - Anda dla Ciebie Penstemon Dark Towers. Chyba lubisz tą roślinkę oczywiście spaprałam te zdjęcia, bo chciałam pokazać jak fajnie są obsadzone takie opalone kłody drzew, ale ostrość do kitu W każdym razie wrzucam

Ciekawa turzyca muskegońska - ma fajne kłosy - takie pełne duże żółte ziarna

I taka różyczka, szukałam jakiegoś koloru, który by mi się spodobał i ten jest fajny w zasadzie nie lubię różowego, ale z pomarańczem jest ok

prawie koniec
To tu- to tam- łopatkę mam ! 23:12, 19 cze 2019

Do góry
inka74 napisał(a)
Żurawka krwista piękny kolor daje ale za to róża na pergoli wymiata. I ty mówisz, że róż nie lubisz.

Toż od paru lat piszę o tym, ze po wejściu na Ogrodowisko zapadłam od razu na różyczkę. Nabrałam tych róż jak biedny w torbę i wszelkie ciepłe względem róż uczucia, przeszły mi po pierwszym cięciu. Bardzo je doceniam w czerwcu, ale już mam dreszcze, bo zaraz trzeba będzie biegać i je czyścić po pierwszym kwitnieniu. I z tyłu głowy mam myśl, że ta nieszczęsna pergola lada moment runie. I potem to cięcie zasadnicze. Czy one nie mogłyby być mniej skomplikowane w obsłudze?

Tę próbuję zakolegować z imperatą bezodmianową i berberysem Bagatelle. Młode zestawienie. Kontrast jeszcze zbyt mocny.

Przerabianie ogródka pod swój gust 23:09, 19 cze 2019

Do góry
Witam po urlopie
Bylismy w miedzyzdrojach, w aparamencie obok lasu i plazy dla psow. Idealnie dla nas Pies sie sprawil super.Doskonaly trening, ktory przeszedl idealnie Mielismy upal. Eddie praktycznie nie wychodzil z wody. A do mnie znowu dotarlo, jak mi teskno za Polska
Po powrocie zastalam wszystko bardzo wyrosniete, i plagi mszyc. Nawet budleje obsiadly.

Piwonie zastalam juz prawie przekwitniete.

Da vinci

Herzogin Christiana

Za drzwiami do ogrodu... 23:05, 19 cze 2019

Do góry
Anitka napisał(a)
Aniu dziękuje za zaproszenie i możliwość zobaczenia Twojego romantycznego ogródka. Podziwiam róże i hosty, bo tych prawie nie mam. Rabaty i dodatki masz śliczne. Do domku chyba wróciłam najpóźniej, bo dopiero w poniedziałek Ale było warto poznać kolejne ogrodowo zakręcone Panie i Panów.

Tylko kilka fotek zostawiam, ale nasza Sylwia pewnie nadrobi fotki Masz tak romantycznie, że sesje ślubne można u Ciebie robić.

Anitko bardzo dziękuję za śliczne fotki.Cieszę się ,że Ci się u mnie podobało,cała przyjemność po mojej stronie Fajnie było się spotkać w tak szerokim gronie ogrodomaniaków Jesteście super kobitki,miło pogadać,szkoda że tak krótko.Dzięki za wszystko.
Ogród - moje marzenie, zmęczenie i spokój 23:04, 19 cze 2019

Do góry
Temat nr 5: Stipa Ponny Tails Lubiłam ją, ale teraz ją kocham szczególnie w połączeniu z czerwonym krwawnikiem Desert Eve

cdn.
Mój ogrodowy pamiętnik 23:03, 19 cze 2019

Do góry
Niektóre jeżówki niestety wygladają tak .

Ogrodowy miszmasz... pod kontrolą 23:03, 19 cze 2019

Do góry

Niestety w jednej z bukszpanowych obwódek padły mi dwa krzaczki. Wycięłam ale niestety nie miałam kiedy sąsiednie opryskać na choroby grzybowe

W ubiegłym roku zaczęły mi żółknąć a w tym roku niestety wyglądały już tak

Ogrodowy miszmasz... pod kontrolą 22:59, 19 cze 2019

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies