Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Ogród Sylwii od początku cz.II 11:48, 18 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Altana wymiata, ale lawendy przebijają absolutnie WSZYSTKO!!!

one mnie również obezwładniają .....
Ogród Tosi 11:47, 18 cze 2013

Do góry
atena35 napisał(a)
Pokaż im zdjęcie moich i zagroź, że je .... że na śmietnik
Działa.

No tego to jeszcze nie próbowałam
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:45, 18 cze 2013

Do góry
Tosiu, Magda fajnie że mnie pocieszacie Mam od wczorajszego wieczora doła przestrzeniowego/przestrzennego
Ogródek Agam 11:44, 18 cze 2013

Do góry
Wieloszka to perukowiec podolski GOLDEN SPIRIT 'Ancot'. Kolor bardzo żywy, na jesieni robi się lekko pomarańczowy. Dzięki za odwiedziny
Ogród Tosi 11:41, 18 cze 2013

Do góry
atena35 napisał(a)

AGA wiem, wiem
Dzisiaj ma przyjść jedna z paczek, o drugiej narazie cisza, a ja muszę mieć wszystkie elementy układanki
Żurawki za radą Syli podlewam regularnie florvitem uniwersalnym i idą jak burza.
Takie były 28.05.2013

Takie wczoraj 17.06.2013

Tosiu, ja wiem, że Ty wiesz
Dzięki za instruktaż porównawczy Dziś moje znów dostaną florovitu i niech spróbują nie rosnąć!
Ogródek Agam 11:37, 18 cze 2013

Do góry
agam napisał(a)

Cześć Aga, mam pytanie o piękne, złote drzewko na fotce . Czy to klon palmowy czy coś innego? Jeśli coś innego, to co to za piękność i czy zachowuje taki kolor liści przez cały sezon?
Bardzo zadbany masz ogródek Kociaki rzeczywiście słodkie
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:30, 18 cze 2013

Do góry
asc napisał(a)
Kochane... wszytko zależy od egzemplarza.. mój z suahili dopiero teraz przechodzi na ludzki język.... a za 2 miesiące skończy 28 lat .... I to też nie do końca, bo czasami zapomina jakim językiem ma gadać

Ania, Ty mnie nie strasz proszę!
Joaśki ogród z wyobraźni - początki 11:27, 18 cze 2013

Do góry
Szkółka świetna, spotkanie jeszcze lepsze - super z Was babeczki Ale ta szkółka Twoja prywatna, własnymi rencami tworzona - to duży szacun! Ja mam ten problem, że jak coś przesadzę choć na chwilę do doniczki, zamiast w miejsce docelowe, to natychmiast o tym zapominam, skazując roślinę na ciężki żywot. To samo z zakupami, które czasem tygodniami czekają na posadzenie - gdyby M. nie podlał, wszystko by się zmarnowało Tym bardziej podziwiam Twój zapał do rozmnażania i szkółkowania
Eksperyment ogrodowy Beaty 11:22, 18 cze 2013

Do góry
ŁAAAAŁ!!!!! Dawno do Ciebie nie zaglądałam, a tu takie cudowności! Połączenie róży z lawendą - katalogowe! A jakie hosty, jakie żurawki, jakie bukszpany i ta krzewuszka na pniu!!! Lecę oglądać raz jeszcze
Ogród z perspektywą na przyszłość 11:19, 18 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Beatko, no u mnie zupełnie odwrotnie Nie rosną na mojej mokrej glinie Ale pozbierałam już informacje dot.sadzenia od wszystkich tych, którym żurawki rosną jak Tobie i 10szt. czekające na posadzenie w końcu się doczeka Pewnie ręce będą mi się trzęsły

Monia przemyślałam temat: dziś posadzę te co mam, zobaczę czy i ile mi zabraknie. Jeśli zabraknie to się zastanowię, czy będę zawracać Ci głowę, czy kupię w W-wie (tam są po 10zł ).

Aga, przemyśl sobie temat jest otwarty jakby co

Beatko, ja chciałam mieć od razu efekt i w tym roku nie będe dzieliła, choć są ogromne. w przyszlym roku sie pobawię.
Ogród z perspektywą na przyszłość 11:13, 18 cze 2013

Do góry
BEATA_S napisał(a)
Dziewczyny nie kupujcie po tyle sztuk źurawek. One się szybko rozrastają i za rok z 1 sztuki można mieć około 8 sztuk. Te wyglądają na duże i zajrzyjcie do środka, bo przypuszczam, po wyglądzie, że już w tej chwili można je spokojnie podzielić.
To taka moja opinia, bo w ubiegłym toku kupowałam Lime Marmolade maciupeńkie, a teraz je dzielę. Pozdrawiam

Beatko, no u mnie zupełnie odwrotnie Nie rosną na mojej mokrej glinie Ale pozbierałam już informacje dot.sadzenia od wszystkich tych, którym żurawki rosną jak Tobie i 10szt. czekające na posadzenie w końcu się doczeka Pewnie ręce będą mi się trzęsły

Monia przemyślałam temat: dziś posadzę te co mam, zobaczę czy i ile mi zabraknie. Jeśli zabraknie to się zastanowię, czy będę zawracać Ci głowę, czy kupię w W-wie (tam są po 10zł ).
Ogród z perspektywą na przyszłość 10:41, 18 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
OMG, ale kuszą Że Twoje autko pakowne wiem, gorzej z moim portfelem Policzę dokładnie po południu i dam znać Drogie, ale pięęęękne!

Wiem,drogie są. Ja w zeszłym roku kieszeń musiałam wyciąć bo kupilam 17 szt.
Ogród z perspektywą na przyszłość 10:24, 18 cze 2013

Do góry
OMG, ale kuszą Że Twoje autko pakowne wiem, gorzej z moim portfelem Policzę dokładnie po południu i dam znać Drogie, ale pięęęękne!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:21, 18 cze 2013

Do góry
magnolia napisał(a)
Marzenko, jeśli mogę- ja jestem wątkowy wirus, czy trojan- swoje trzy grosze kosztem innych....
Dziewczyny dzięki za pochwały.
Podłechtana zaczynam rozmnażanie lawendy- ile będzie tyle rozdam jak się udadzą.
A żeby nie było zbyt pięknie, pokażę Wam niezłą 'wtopę'- w lawendzie miały rosnąć teraz różowe czosnki ostrowskiego, które lubię bardzo, bardzo.
Zobaczcie co wyszło ( ja mam mdłości)

Szczerze??? Nie przesadzaj z tymi mdłościami Ja widzę najpierw ŁAN lawendy, potem CUDNY gabion, w tle BOSKI wielgachny żywopłot (grabowy? bukowy? lipowy? Twój???) a dopiero jak się przyjrzę (bo kazałaś) to widzę jakieś kffiatki, co wyglądają jak samosiejki. I o co ten raban???
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:18, 18 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

O widzisz Anetko, a ja przed chwilą pytałam, czy ktoś ma doświadczenia z nastoletnimi chłopami, a Ty przecież masz 4 sztuki, choć zdaje się póki co tylko 1 kwalifikuje się do obserwacji
egzemplarz z pełnymi objawami buntu młodzienczego nawet nie chcę myśleć co się będzie działo za lat 5 gdy reszta zacznie dołaczać
Ogród z perspektywą na przyszłość 10:11, 18 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Ja się chyba zaraz rozchoruję! Myślałam, ze jedziesz tylko na giełdę, jakbym wiedziała o Byczkowskich napisałabym drukowanymi literami ŻURAWKI LIME Super szkółka, wybór - wręcz niesamowity. U nas dużo małych, ale takiej wypasionej nie ma.
Pozdrawiam i do piątku!!!

Aga, bedę niedaleko rano w piatek. Ile chcesz żórawek? sa po 13,90zł
Ogród z perspektywą na przyszłość 10:06, 18 cze 2013

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Kondziu, moja najlepsza Jest naprawdę bardzo duzo roślin Można zachorować

Ja się chyba zaraz rozchoruję! Myślałam, ze jedziesz tylko na giełdę, jakbym wiedziała o Byczkowskich napisałabym drukowanymi literami ŻURAWKI LIME Super szkółka, wybór - wręcz niesamowity. U nas dużo małych, ale takiej wypasionej nie ma.
Pozdrawiam i do piątku!!!
Ogród Tosi 09:48, 18 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Wow, jakie fajne zakupy! A kuleczki mmm... mniam
Stare-nowe żurawki rosną obłędnie! No i znów focha mam, tylko u mnie nie rosną
To jak już "się zrobi", to wiesz na co czekamy

AGA wiem, wiem
Dzisiaj ma przyjść jedna z paczek, o drugiej narazie cisza, a ja muszę mieć wszystkie elementy układanki
Żurawki za radą Syli podlewam regularnie florvitem uniwersalnym i idą jak burza.
Takie były 28.05.2013

Takie wczoraj 17.06.2013
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 09:31, 18 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Łoooo matko Człowiek się musi uczyć całe życie

Marzenko wybacz że nie na temat, al emusze napisć co moja sztuka lat niecałe 6 wczoraj zrobił,
od swojej cioci dostał perfum dziecięcy tak bardziej jako żart, wczoraj mnie dreczył o rowery więc się zgodziłam, jedziemy na rowery ja i on, na co mały cwaniak przed wyjsciem pyta się gdzie jego perfumy, to ja się pytam po co mu, " no jak to po co mamo, przecież na wyjście muszę ładnie pachnąć" po czym wypsikał sie tak że cuchniał cały chodnik po naszym przejeździe rowerami.
Ja się pytam to już????????????.... już nie mam małego brzdąca tylko rośnie mi już mały mężczyzna?????????????????
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 09:14, 18 cze 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Właśnie o te brązowe stipy (???) mi chodziło.
Ja przysłowiowych sandałków nie kupię bo przytargalam wczoraj hortensje i lawendy
Ale sandałków z ubiegłego sezonu (niemal nie używanych) ze trzy pary som
Ale się nagadamy!!!!

I się kuruj bo nie wyobrażam sobie, że mogłabyś do Danusi nie pojechać Pij 1000 mg wit C i ibuprofen

KURUJ SIEM, JAK MADŻENKA KAŻE, BO INACZEJ...
A ja kupiłam sandałki, a co! (kurczę, że też nie mam w szafie jakichś nieużywanych ) Stwierdziłam, że carexy za wiotkie są, żeby podeszwę z nich uwić, a szałwia wydała mi się zbyt ozdobna
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies