Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaska 08:53, 18 cze 2013

AniaDS napisał(a)
O, jakie fajne spotkanko, buzie roześmiane, od razu widać, że było świetnie .
Pozdrawiam .

Oj było Aniu
Aniu a Ty będziesz u Danusi?
BEATA_S 10:27, 18 cze 2013

Joaska napisał(a)

no my też od strony w-wy bo jak inaczej , a jedziesz przez Radom??
No takie miałyśmy plany żeby na Bronisze najpierw zajechać.

Asiu napisałam... będę jechała od strony Warszawy, bo dojeżdżam do Komorowa z Warszawy (jadę prawdopodobnie w piątek) a Wy nie jedziecie z Kielc do W-wy tylko skręcacie wcześniej
Jeśli okaże się, że jedziemy do Komorowa w sobotę to możemy się spotkać po drodze, a jak Np. Radom przy NOMI (przy wyjeździe na Wawę) lub w Białobrzegach u Jędrusia
Napisze Ci nr na priv.
Joaska 11:11, 18 cze 2013

a no widzisz bo jakoś nie załapałam
Beatko dla Was też mam identyfikatory jak byście chiały chciałam żeby cała grupa świętokrzyska miala jednakowe
popcorn 11:21, 18 cze 2013

Fajne spotkanie! Leszczyno-wiąz, nowa odmiana Do zobaczenia w sobotę!
BEATA_S 11:25, 18 cze 2013

Joaska napisał(a)
a no widzisz bo jakoś nie załapałam
Beatko dla Was też mam identyfikatory jak byście chiały chciałam żeby cała grupa świętokrzyska miala jednakowe

Kłaniamy się nisko za identyfikatory , baaaardzo dziękujemy Asiu to zabierz ze sobą na sobotę ok?
Wieloszka 11:27, 18 cze 2013

Szkółka świetna, spotkanie jeszcze lepsze - super z Was babeczki Ale ta szkółka Twoja prywatna, własnymi rencami tworzona - to duży szacun! Ja mam ten problem, że jak coś przesadzę choć na chwilę do doniczki, zamiast w miejsce docelowe, to natychmiast o tym zapominam, skazując roślinę na ciężki żywot. To samo z zakupami, które czasem tygodniami czekają na posadzenie - gdyby M. nie podlał, wszystko by się zmarnowało Tym bardziej podziwiam Twój zapał do rozmnażania i szkółkowania
Joaska 14:18, 18 cze 2013

popcarol napisał(a)
Fajne spotkanie! Leszczyno-wiąz, nowa odmiana Do zobaczenia w sobotę!

Do zobaczenia Karolciu, z wiązem szkoda że tak wyszło ale cóż! nie teraz to później

BEATA_S napisał(a)

Kłaniamy się nisko za identyfikatory , baaaardzo dziękujemy Asiu to zabierz ze sobą na sobotę ok?

Beatko oczywiście że wezmę, Bedziesz Ty, Asia i Madzia?

Wieloszka napisał(a)
Szkółka świetna, spotkanie jeszcze lepsze - super z Was babeczki Ale ta szkółka Twoja prywatna, własnymi rencami tworzona - to duży szacun! Ja mam ten problem, że jak coś przesadzę choć na chwilę do doniczki, zamiast w miejsce docelowe, to natychmiast o tym zapominam, skazując roślinę na ciężki żywot. To samo z zakupami, które czasem tygodniami czekają na posadzenie - gdyby M. nie podlał, wszystko by się zmarnowało Tym bardziej podziwiam Twój zapał do rozmnażania i szkółkowania

Oj myślałam że będzie to łątwiejsze niż w gruncie, teraz wiem jak bardzo się myliłam, bo latam i sprawdzam czy nie słucho, czy nie ma grzyba, robali... czy nie dałam za małej doniczki i wtedy przesadzanie w większą ....mam nadzieję że nie zmarnuję tego zimą bo by mi było bardzo szkoda ,
Do zobaczenia w sobotę
Gosiniak 17:43, 18 cze 2013

Łał...widać świetne spotkanie, w super towarzystwie i jeszcze w wypasionej szkółce.
Ale Wieloszka ma rację twoja prywatna nie do podrobienia, ja nie ma tyle cierpliwości do doniczek, potrzeba wiele pracy i wysiłku żeby utrzymać rośliny w takiej świetnej formie, w gruncie jest dużo łatwiej.
Pozdrawiam szkółkarkę
Joaska 19:29, 18 cze 2013

Gosiniak napisał(a)
Łał...widać świetne spotkanie, w super towarzystwie i jeszcze w wypasionej szkółce.
Ale Wieloszka ma rację twoja prywatna nie do podrobienia, ja nie ma tyle cierpliwości do doniczek, potrzeba wiele pracy i wysiłku żeby utrzymać rośliny w takiej świetnej formie, w gruncie jest dużo łatwiej.
Pozdrawiam szkółkarkę

Gosiu jak tam ze mnie szkółkarka na poważnie w realu wcale nie widać że tam tyle mam roślin a latać koło tego trzeba to fakt, nie zdawałam sobie z tego sprawy, ale i tak się cieszę że zaczęłam tą kolekcję bo satysfakcja z własnoręcznie wyhodowanych roślin - bezcenna
Pozdrawiam
Joaska 20:06, 18 cze 2013

Moje róże pomalutku zaczynają pokazywać swoje pączuszki
Pashmina

Afrodyta