Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

atena35 08:41, 18 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)

Witaj Nebel Wystarczy machać
Ja niedługo o problemach z nastolatkami zapomnę, moja C ma już 20 lat

Tiaaaaaaaa, napewno zapomnisz
ale Ci tego życzę, żeby nie było Buźaki od posiadaczki 3 męskich Potomków

Wieloszka 08:47, 18 cze 2013

Magda70 napisał(a)

Mam doświadczenie....bo moja płeć męska ma 20 lat....ucz się suahili bo niewątpliwie Ci się przyda...
Mój powoli się wycisza...już nawet potrafi przeprosić i przytulić cwana bestia....po mamusi chyba

Łoooo matko Człowiek się musi uczyć całe życie
Joaska 09:31, 18 cze 2013

Wieloszka napisał(a)

Łoooo matko Człowiek się musi uczyć całe życie

Marzenko wybacz że nie na temat, al emusze napisć co moja sztuka lat niecałe 6 wczoraj zrobił,
od swojej cioci dostał perfum dziecięcy tak bardziej jako żart, wczoraj mnie dreczył o rowery więc się zgodziłam, jedziemy na rowery ja i on, na co mały cwaniak przed wyjsciem pyta się gdzie jego perfumy, to ja się pytam po co mu, " no jak to po co mamo, przecież na wyjście muszę ładnie pachnąć" po czym wypsikał sie tak że cuchniał cały chodnik po naszym przejeździe rowerami.
Ja się pytam to już????????????.... już nie mam małego brzdąca tylko rośnie mi już mały mężczyzna?????????????????
magnolia 09:53, 18 cze 2013

Marzenko, jeśli mogę- ja jestem wątkowy wirus, czy trojan- swoje trzy grosze kosztem innych....
Dziewczyny dzięki za pochwały.
Podłechtana zaczynam rozmnażanie lawendy- ile będzie tyle rozdam jak się udadzą.
A żeby nie było zbyt pięknie, pokażę Wam niezłą 'wtopę'- w lawendzie miały rosnąć teraz różowe czosnki ostrowskiego, które lubię bardzo, bardzo.
Zobaczcie co wyszło ( ja mam mdłości)

magnolia 09:54, 18 cze 2013

Joaska napisał(a)

Marzenko wybacz że nie na temat, al emusze napisć co moja sztuka lat niecałe 6 wczoraj zrobił,
od swojej cioci dostał perfum dziecięcy tak bardziej jako żart, wczoraj mnie dreczył o rowery więc się zgodziłam, jedziemy na rowery ja i on, na co mały cwaniak przed wyjsciem pyta się gdzie jego perfumy, to ja się pytam po co mu, " no jak to po co mamo, przecież na wyjście muszę ładnie pachnąć" po czym wypsikał sie tak że cuchniał cały chodnik po naszym przejeździe rowerami.
Ja się pytam to już????????????.... już nie mam małego brzdąca tylko rośnie mi już mały mężczyzna?????????????????

takie sztuki to artyści, rośnie Ci nie byle-kto, tylko kreatywny gość
Slawko 09:58, 18 cze 2013

Magnolio a Ty masz może swój wątek? Bo baaardzo spodobał mi się ten łan lawendy i te gabiony
Pozdrawiam i przy okazji macham do Marzenki
magnolia 10:04, 18 cze 2013

nie Sławko, jeszcze nie- zbyt duża częśc ogrodu jest jeszcze 'budowlana', a my grzebiemy sie jak muchy w smole. M. nie chce słyszeć o majstrach, wszystko sam, a ja jako pomocnik biegam między nim , a dziećmi.
Ale zaczełam robić zdjęcia i myślę nad tytułem wątku- czyli dojrzewam ( do wynajęcia majstra cichaczem, nocą)

Magda70 10:11, 18 cze 2013

magnolia napisał(a)
nie Sławko, jeszcze nie- zbyt duża częśc ogrodu jest jeszcze 'budowlana', a my grzebiemy sie jak muchy w smole. M. nie chce słyszeć o majstrach, wszystko sam, a ja jako pomocnik biegam między nim , a dziećmi.
Ale zaczełam robić zdjęcia i myślę nad tytułem wątku- czyli dojrzewam ( do wynajęcia majstra cichaczem, nocą)

Super, że dojrzewasz...a fotki wrzucaj...my się nie gniewamy, że zaśmiecasz
Co nie Marzenka?!
A to żółte w lawendzie to też czosnki?? Molly coś tam??? rozumiem, że pomieszane z różowymi...
Joaska 10:18, 18 cze 2013

magnolia napisał(a)

takie sztuki to artyści, rośnie Ci nie byle-kto, tylko kreatywny gość

No ale to już już???
No cóż trzeba się z tym pogodzić
Magnolio ,
zdjęcia lawendy nadf gabionami .... boskie, i nie ważne że tam są te żółte cosie ... lawenda wymiata.
ana_art 10:18, 18 cze 2013

Wieloszka napisał(a)

O widzisz Anetko, a ja przed chwilą pytałam, czy ktoś ma doświadczenia z nastoletnimi chłopami, a Ty przecież masz 4 sztuki, choć zdaje się póki co tylko 1 kwalifikuje się do obserwacji
egzemplarz z pełnymi objawami buntu młodzienczego nawet nie chcę myśleć co się będzie działo za lat 5 gdy reszta zacznie dołaczać