U mnie w nocy mam niby popadać.ale czy tak będzie ,,,zobaczymy.
Bardzo sucho.to co ja podleje to wyrywkowo, i to co najważniejsze.
Deszcz bardzo by się przydał. bo wówczas wszędzie podleje.
To i tobie i sobie życzę tego deszczu.
Dziękuję,Tak lubię i fotografie i fotografowanie. .
A roślinki , kwiatuszki to wdzięczni modele
Grześ, u mnie też tak było, ale spadł deszcz
Padało 10 min. o 17- tej, potem wyszło słońce, a od 21-ej padało trzy razy po 5 minut.
W sumie krótko, ale intensywnie
Jest dalej ciepło, 22 st.
Zaczęło padać, patrzę na zegarek, ile to będzie trwało.
Padało dokładnie 3 minuty
Dobrze, że są rośliny wytrzymałe na brak wody i słońce
Z trawy Purple Majesty coś będzie
Zacytuje wszystkie, a co tam
Joasiu, u mnie malenstwa rozane, zobacz je u innych, ja candlelight wzielam na czuja, ale niedawno po fakcie znalazlam sporo rekomendacji.
Dolce vita mi doradzono
U Ciebie w ogole nie widac upalow, nic a nic. wszystko bujne i zielone
Tak Aniu, to ta róża Excelsa , przesadzona z tej pergoli.
Tu będzie miała gdzie się rozrastać do woli
To prawda, wszystkie kwiatki, kwiatuszki, roślinki,, cieszą, i to bardzo
a jak te pysznogłówki ??Rosna u ciebie ??
byłam, kupiłam, dwie ostatnie, dostałam rabat więc na pocieszenie jeszcze wzięłam klona Odessanum, co to właśnie czytam o nim, że nie jest polecany, ale mi się podobał
Kasia, te moje też raczej chude i długie (choć kępki spore, na pewno dużo większe niż all goldy i aureole, które za tylko niewiele niższą cenę kupowałam w necie parę tygodni temu), zerknij proszę, to na pewno nicolasy? zdjęcie zaraz zabiorę
Sylwia, jak się rozmnaża tę roślinkę? Jest cudowna!
Całą masę cudów dzisiaj pokazałaś - te energetyczne, barwne niczym łąka rabaty! I kasztan jadalny - pierwszy raz widzę jak kwitnie. To ciepłolubna roślina, ciekawa jestem, jak się u Ciebie zaaklimatyzuje. Naprawdę, masz zjawiskowy ogród
Mam też prośbę - kojarzę Ciebie jako znawczynię różnych łąkowych roślinek, dlatego zajrzyj do mnie na str. 124 na samą górę - może rozpoznasz co to za jedna przybłęda?