A co będziesz zmieniała? Nie widzę tej Amanogawy, ale to chyba tu gdzieś jest A jak rozplenica? Podzieliłaś na kilka? Moja z podziału została w tyle, a reszta już ogromna - na chodnik włazi.
Ps. Ale wielkie thuje, kiedy tak urosły? Chyba ktoś inny je sadził, nie Ty?
Ale wyraziste, piękne kolory Super one wygladają, tak razem zestawione Muszę, chyba pozbierać moje, ja mam je porozrzucane po ogrodzie, to nie robi takiego efektu jak u Ciebie Tylko u mnie takie, podobne ciemne już dawno przekwitły, inne kwitną teraz, tak nie równo.
Przepiękny ogród.
Zgadzam się, bardzo mi się podoba, szczególnie to zdjęcie Świetną miałaś wycieczkę, poczekam sobie na kolejne zdjęcia
Ale Twój ogród, też się bardzo ładnie prezentuje Ja tam nie widzę, by trawnik jakoś źle wyglądał
Czy ta różyczka długo jest u ciebie? Pytam bo ja w zeszłym roku posadziłam żółta, biała i różowa. I trochę je przycielam aby się zagęściła. Ta zima była ciężka i te róże powoli startują.
Widziałam u kogoś większy krzak. Może w przyszłym roku nie będę jej tak ciachac aby były większe. To prawda, że kwitną non stop.
Tą róże mam już chyba trzy lata. dorastają tak do kolan. Faktycznie długo kwitną. Lubię tą grupę róż. Też mam trzy.