Widziałam
No nie tylko hostowo- liliowcowa. Jeszcze inne kwitnienia i roślinki tez ma
Lilii u mnie teraz tez jest sporo
Kilka z nich. Ale to nie wszystkie
Pięknie spaceruje się po Twoim ogrodzie. Piękne dorodne drzewa, soczysta zieleń jakby nie było suszy. Byliny zdrowe. Podoba mi się monarda z floksami. Fajne połączenie. Szklarnia jest świetna. Czy ona ma wspólną ścianę z domem? Czy będziesz ją ogrzewać? Mam nadzieję, że kotek się szybko odnajdzie cały i zdrowy. Ta kocimiętka wygląda jak Neptune
Wczoraj w nocy cosik popadało u mnie. Ale to wszystko po wierzchu. Ziemia nic nie nie przemoczona. Owszem podlało. Ale stanowczo za deszczu za mało. A w dzień dwa razy pokropiło, jak ksiądz kropidłem i tyle.
Ten pokazany to jest liliowiec Cara Mia
Chwastnica to tylko jeden z chwastów, jaki mam w trawniku, ale, jak pisała Dorii, najbardziej psujący wygląd trawnika. Z pozostałymi pogodzę się, chemii lać na pewno nie będę.
Dziękuję za pochwałę różyczek, rosną naprawdę pięknie, wypuściły mnóstwo nowych pędów, zaraz zacznie się drugie kwitnienie
Dzisiaj nareszcie solidnie popadało. Najpierw przez 15 minut a potem przez 30. I to tak dosyć mocno ale nie tłukło. Prawie już zpomniałam jak cudowne jest powietrze po deszczu. Z tej radości zrobiłam kilka fotek.