Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 10:22, 27 mar 2015

Do góry
no wiesz!
jak postawiasz to piękne ogrodzenie z moich marzeń (mąż się nie zgodził) to się tu posiusiam normalnie !
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:21, 27 mar 2015

Do góry
przyszłam powiedziec w spraiwe lawendy ale juz widze że marta mnie uprzedział

Dywanik chcesz? a nie lepiej takie poduchy jak ma Magolia u siebie posadzone? moim skromnym zdaniem lepiej jak podychy są
Roztoczańskie klimaty 10:19, 27 mar 2015

Do góry
zeta zjęcia som? ps. zajrzyj na PW
Postawić trawkę nad i... 10:18, 27 mar 2015

Do góry
bardzo fajny ten wianek pozdrowienia zostawiam i całuski mokre (bo u mnie leje)
Zapach ziemi 10:17, 27 mar 2015

Do góry
dzis jest jutro
BB 10:15, 27 mar 2015

Do góry
ty wyłaź z naszych chałup i daj nam fotki twoich włości
Lawendowy zawrót głowy 10:15, 27 mar 2015

Do góry
ciekawam tej ścianki
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 10:14, 27 mar 2015

Do góry
leje u ciebie ? bo u mnie jak z cebra
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 10:13, 27 mar 2015

Do góry
ja tez chętnie popatrzę
Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię 10:11, 27 mar 2015

Do góry
co tam brzuszolku?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 08:57, 27 mar 2015

Do góry
Milka napisał(a)
beta....Beatko bardzo dziękuję i wzajemniewiosna cieszy
idą łubiny

malkul....Gosia, jej, aleś mi komplementa strzeliłapozdrawiam wiosenniedzięki

jak mnie ta wiosna cieszy

Madżenko....u ciebie porządeczek, ale sponiewieranie jest potrzebne dla zdrowia u mnie dziś pięknie popadało, tak długo i powolutku

tu mi super te trawy przezimowały, aż jestem zdziwiona

Ania monteverde....no ja stale nie pamiętam ich nazwy, kiedyś przed rewolucjami miałam ich całe łany; zrobiłam bez ziemniaka, do wody, ukorzeniacz i do ziemi z piachem, ciepłe i zaciszne miejsce, z 14 patków, 10 ma te listki a potem jak cięłam róże Chopin tez patyki do ziemi, ale ukorzeniacz, 15 sztuk, zobaczymy czy coś będzie, bo jak się tak rozpędziłam, to i Cathedral, Leonardo i Abraham tak ukorzeniłam, no bo po cięciu i na razie wszystko idzie, ale co potem, nie wiem

Agatko...no robótkę teraz mam, jak z dzieckiem, ale ona taka milusia

Olili....Iza, bardzo dziękuję za tyle ciepłych słów, zwłaszcza, że sama jesteś w tak ciężkiej sytuacji, ból strasznie dokucza, jestem w stanie sobie wyobrazić, jak ciężko dzień za dniem go znosić, sama ciut teraz cierpię, ale chodzę na zabiegi, robię, co każą i liczę, ze co dzień będzie lepiej. Tak samo mam nadzieję, ze będzie u ciebie, są coraz lepsze metody, ja się uczepiłam tych naturalnych, tu szukam siły, może też tym się zainteresujesz, trzeba próbować, póki siły są. Pamiętam twój piękny ogród, jak do nas dołączyłaś, akurat pierwsza fota, to z moimi ulubionymi hortensjami. Życzę ci dużo sił, radości z wiosny i wszystkiego, co sobie wymarzyszoczywiście, jak siły pozwolą, zaglądaj do naspozdrawiam serdecznie
niedługo ucieszy nas czerwień kwiatów pigwowca

Śliczne roślinki ,czekam teraz na kwiaty pigwowca.
Irenko ! Pomyliłaś mój ogród ,on dopiero raczkuje...ale absolutnie nic nie szkodzi ,piszę jedynie po to, by wyprowadzić Cię z błędu.
Co do metod naturalnych,nie odżegnuję się od nich mimo,że przez lata wiele z nich konsekwentnie wypróbowałam,niestety bez skutku.
Teraz oprócz wlewów dożylnych stosuję sporo ziołowych suplementów w dużych dawkach itd..itd.
Pozdrawiam serdecznie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 22:03, 26 mar 2015

Do góry
Milka napisał(a)
idą łubiny

Madżenko....u ciebie porządeczek, ale sponiewieranie jest potrzebne dla zdrowia u mnie dziś pięknie popadało, tak długo i powolutku

Ania monteverde....no ja stale nie pamiętam ich nazwy, kiedyś przed rewolucjami miałam ich całe łany; zrobiłam bez ziemniaka, do wody, ukorzeniacz i do ziemi z piachem, ciepłe i zaciszne miejsce, z 14 patków, 10 ma te listki a potem jak cięłam róże Chopin tez patyki do ziemi, ale ukorzeniacz, 15 sztuk, zobaczymy czy coś będzie, bo jak się tak rozpędziłam, to i Cathedral, Leonardo i Abraham tak ukorzeniłam, no bo po cięciu i na razie wszystko idzie, ale co potem, nie wiem

Olili....Iza, bardzo dziękuję za tyle ciepłych słów, zwłaszcza, że sama jesteś w tak ciężkiej sytuacji, ból strasznie dokucza, jestem w stanie sobie wyobrazić, jak ciężko dzień za dniem go znosić, sama ciut teraz cierpię, ale chodzę na zabiegi, robię, co każą i liczę, ze co dzień będzie lepiej. Tak samo mam nadzieję, ze będzie u ciebie, są coraz lepsze metody, ja się uczepiłam tych naturalnych, tu szukam siły, może też tym się zainteresujesz, trzeba próbować, póki siły są. Pamiętam twój piękny ogród, jak do nas dołączyłaś, akurat pierwsza fota, to z moimi ulubionymi hortensjami. Życzę ci dużo sił, radości z wiosny i wszystkiego, co sobie wymarzyszoczywiście, jak siły pozwolą, zaglądaj do naspozdrawiam serdecznie

Irenko różanka będzie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:05, 26 mar 2015

Do góry
idą łubiny

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:00, 26 mar 2015

Do góry
malkul napisał(a)
I nastała jasność

O, sezon będzie intensywny, ciemność wam nie grozi
fajnie lawenda przycięta i jak im dobrze w donicach
Ogród z łezką II 09:58, 26 mar 2015

Do góry
malkul napisał(a)
byłam w Pisarzowicach, oni nie mają owocowych, mieli tylko borówki po 12zł. i zurawine błotną

Dzięki, masę czasu mi zaoszczędziłaś. Do Kapiasa dzwoniłam , mają nawet te odmiany, które chcę posadzić, tylko nie wiem jak z pogodą będzie...
Roztoczańskie klimaty 09:32, 26 mar 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Przepiekny ten twój maluszek
Zajebisty pokój
zajebisty wianek
zajebisty pomysł na domek w ogrodzie,
Pokaz więcej pokoju malucha

Zdjęcia wieczorem ...dzięki za szczere wypowiedzi hahah .
Domek narazie w planach ale już w trakcie działania jesteśmy hihi
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:34, 25 mar 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Poduszki

ps. Sebcio może sam wypatzrysz swoją zgubę

A możnaby prosić o widok z góry ????
Bo nie wiem czy są w rządku obok siebie, czy na zygzak
Schemat
A
O-O-O-O
O-O-O-O

czy B
O-O-O-O
-O-O-O-

Pytam serio
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:24, 25 mar 2015

Do góry
malkul napisał(a)
I nastała jasność

O rzesz!!! Super pomysł!
Moje seslerie wyglądają jak Twoje trzcinniki. I jak tu nie kochać traw
Na zdjęcia cisów czekam, siem przypominam
Ogród niby nowoczesny ale... 20:58, 25 mar 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Oczywiście że ukradłam do siebie zdjęcia Marty

No i co ja mam z Tobą począć kradziejko
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:14, 25 mar 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Wow ale tu ruch jak w ulu

wy tu gadu gadu a ja cały dzień w ogrdozie dziś.
Szczęki szukałam od Sebka.
I niestety, nie znalazłam
Zostanie bezzębny
I tak jest przystojny i idealny więc po co mu zęby-prawda? :

hihihihi, dziękuję Wam za te komplementa bardzo miło mi nie powiem

Cały dzień pracowałam jak pszczółka, roboty popchnęłam że hohohoho

Ale masz fajnie...caly dzień w ogrodzie!
Ja dziś cały dzień w w biurze i dopiero po 19-stej wrociłam...i padnieta jestem. Wolałabym być padnieta po pracy ogrodowej (ppewnie nie byłabym tak zmęczona )

Piknie Gosiaczku...bardzo piknie jak zwykle...
Ja ogrodowo dopiero w sobotę podzialam...ech...

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies