Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

aleksandra_g 20:53, 22 mar 2015

siakowa napisał(a)
Chyba znam inspiracje z pinta ale trzeba przyznac ze jest zachwycajacy. Jak na niego patrze to nie moge uwierzyc ze warzywnik moze byc az tak piękny!!!!! Juz sie nie moge doczekać mniam mniamków i widoku drewna i zieleni Pozdrawiam

inspiracji było kilka i połączyłam je w jedno miło mi na prawdę czytać takie pochwały też już się nie mogę doczekać, aż coś tam będzie rosło no i jak już wszystkie elementy będą
aleksandra_g 21:00, 22 mar 2015

malkul napisał(a)
Oluś bardzo bardzo mie sie podoba ten wasz warzywnik!
no mistrzostwo świat normalnie.
świetny projekt, swietne wykonanie mega profesjonalnie.
tak sobie śmiesznei pomyślałam że jakby on był "zrobiony na szaro" to wszyscy piali by z zachwytu.
A mnei sie podoba taki bo pasuje do całego otoczenia ładnie się wkomponuje w taras i pozostałe drewno w obejściu.
Wydaje mie sie tez że będzie bardzo praktyczny, jak na głowę nie będzie tam kapać to pomidory miałabyc pewnie wysmienite.
Już czekam aż zarosnie buszem warzywnym.
siaałś juz coś na rozsady?

Dziękuję kochana też jestem pod wrażeniem wykonania
a z tą szarością to też mi przyszło do głowy ale mi szarość do niczego by nie pasowała choć nie ukrywam, że lubię na nią patrzeć ale za parę lat może wróci moda na brązy i wtedy szarości będą przemalowywać a ja już je będę mieć a tak serio.... Magnolia uświadomiła mi jak zimą fajnie te drewno kontrastuje ze śniegiem i już nie patrzę na te szarości z takim utęsknieniem

boję się tylko o tą praktyczność bo nie wiem czy tam za dużo cienia nie będą te dechy rzucać, ale zobaczymy latem jak słońce będzie wyżej ... no i na pleksy muszę coś przykleić, żeby ptaki nie ucierpiały. A zadaszenia nie będzie a pomidorki to tylko koktajlowe będę uprawiać bo one nie są takie wymagające

nic nie siałam w tym roku, czasu brak i głowy przez remonty i takie tam, będę inwestować w sadzonki ale najpierw czymś te skrzynie trzeba zapełnić a kompostu swojego brak :/
Magda70 11:31, 23 mar 2015

Mówisz, że moda na brązy wróci?! Ale będę mieć malowania!!! Ulala...

Dobrze Ci Magnolia powiedziała. Za dużo tego przemalowywania byś miała.
Masz szaro w domu więc się delektuj
beta 11:46, 23 mar 2015

Olka ja tez mam brąz na zewn...najpierw były drewniane elementy domu a potem szopa...tez brązowa...więc nijak szary...moda modą, ale chodzi o to żeby wszystko tworzyło jakąś zgraną całość ... u Madziuli ten szary w ogrodzie jest obłędny...i pasuje do koloru domu....świetnie się to wszystko uzupełnia....ja jestem zdana na brąz...nie narzekam...póki co cieszę się szarością w domu

buziaki
aleksandra_g 12:43, 23 mar 2015

hehehehe Magda już brązy przerabiała a ja mam beżowy dom, żółtą kostkę więc brąz się prosił, że hoho a w domu mam waniliowo, szarość tylko w jednym pokoju

nacieszam oczy u Ciebie Magdaleno

Beta, mi ten brąz już nie wadzi tylko donice betonowe tak średnio mi pasują a tak je kocham
malkul 09:28, 24 mar 2015

kere donice?
aleksandra_g 11:13, 24 mar 2015

no fszytkie szarne, siwe, betonowe, alabetonowe.... beton mnie kręci ostatnio po prostu
malkul 11:25, 24 mar 2015

ot tak po prostu?!
no jakoś się nie dziwię
malkul 10:11, 27 mar 2015

co tam brzuszolku?
aleksandra_g 11:30, 27 mar 2015

a w porządku, dziękuję

po pracy nie mam wiele czasu na ogród, więc tylko przegląd robię i tyle.
Może jutro po pracy coś uda mi się ogarnąć o ile pogoda pozwoli hmmm....