Ta druga co kupiłaś Ci się nie przyjeła? Czyli widocznie nie te warunki... Ja ma tak z clematisami, u innych bukiety a u mnie ledwo ledwo coś zakwitnie...
Za to oczko cieszy i mnie i darcie dla której zostało zrobione
Zakwitł też biały bodziszek od Agi
Świetne te rojniki w koszyczku wyłożonym mchem. Inspiracja do zgapienia rojniki oczywiście rozmnażam od zeszłego roku, od sąsiadki znów przysmyczyłam bordowe bo je najbardziej lubię i brakuje mi dalej do doniczek po bratkach jak worek bez dna to zapotrzebowanie
Musiałam go przenieść bo w lesie gnój się zrobił i wylęgarnia komarów - musi byc trochę słonka.
E - cały czas roota - dziś kładzenie ścieżki, bo w przyszłym tygodniu przywożą domek narzędziowy.
Najpierw włókina poszła a potem kliniec, obrzeża plastykowe, kręgosłupa nie czuje - ale eMus żwir cały przewiózł - byłam w szoku
Grzesiu być moze to jest mączniak prawdziwy potraktuj ją środkiem Biosept Active środek na ekstrakcie z grejpfruta.W tym roku jest plaga tez z mączniakiem .
Jest też perukowiec którego drewno było dawniej wykorzystywane do produkcji żółtego barwnika. Podobno rolnicy sprzedawali wysuszone i zrąbkowane drewno do fabryk