Ale kolorowo jeszcze masz i róże przepięknie kwitną A tych wielkoludnych bambusów zazraszczam straszliwie ( oczywiście pozytywnie) Muszę znależć u mnie jakieś mądre rozwiązanie na pomieszczenie dla nich
Gabisia pospacerowałam po Twoim ogródku, pozachwycałam się brzozami, wisienkami umbracośtam, powzdychałam do mebelków tarasowych i zakochałam się w Generale Mikołaju
Pozdrawiam serdecznie z Doliny Baryczy
Ja wczoraj taką dziurę znalazłam a raczej mój psiak wyniuchał pod smaragdem. Na razie zasypałam ale w pon. muszę odkopać i zobaczyć co tam się dzieje w korzonkach. A kilka dni temu cieszyliśmy się z M., że smaragdy już takie dorodne.
Udanego i słonecznego weekendu
Hej. Zaznaczam ogród do poczytania w wolnej chwili Szukałam inspiracji na kostkę granitową i wygooglał mi się Twój podjazd Uwielbiam proste linie więc na pewno do Ciebie wrócę
Znam ten ból Polinko - u mnie zboku za ogrodzeniem jest blok, co prawda niewysoki ale 3 kondygnacje ma - z resztą widac go na moich fotkach, więc sąsiedzi mają mnie i mój ogród na widoku....ostatnio tez robiłam fotki i mi sie załączała lampa błyskowa w niektórych momentach to wzbudziłam zainteresowanie sasiadek - co ja tam mam takiego ciekawego na rabacie, żeby aż fotografować....
Ja ostatnio jak wyciągnęłam drabinę aby zrobić zdjęcia z wysokości to zauważyłam ''fruwające'' firanki w oknach sąsiadów Niestety wiem, że co poniektórzy uważają mnie za wariatkę ogrodową