Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Margarete 02:31, 27 paź 2013

Mandżen, na bieżąco jestem, pooglądałam fotki - ogród boski nawet z tymi powiązanymi trawkami.
Statystykę na studiach uwielbiałam, za ekonometrią nie przepadałam...a ostatecznie też w marketingu wylądowałam ( to tak a aluzja do wceśniej przeczytanych dyskusji u ciebie.... )

Kompozycja jesienna nowa na bazie pomarańczu i słonecznej żółci wyszłą ślicznie, szczególnie w tym kontraście do grafitowych donic. Bosko !

A czy już trzeba wiązać trawy ? ja mam je pierwszy rok i nie chciałabym przegapic tego momentu a z drugiej strony jeszcze sie nimi nie nacieszyłam, są takie cudne teraz...........

Poproszę i ja informacje kontaktowe w spr. donic twoich tych ciemnoszarych, pięknych z resztą
Pozdrawiam !
Milka 05:46, 27 paź 2013

Urszulla napisał(a)
Jesienna odsłona Twojego ogrodu mi się bardzo podoba

A ja, tu w ogóle ni widzę jesieni, może tylko ciut graby się złocą
Ewa 06:07, 27 paź 2013

Ależ mi sie podoba Twój ogród zimowy...jak wygram w lotto to sobie taki dobuduję
Milka 07:38, 27 paź 2013

Marzenko, a ty jakie masz plany ogrodowe na dziś.?
Madzenka 08:07, 27 paź 2013

Ewa napisał(a)
Ależ mi sie podoba Twój ogród zimowy...jak wygram w lotto to sobie taki dobuduję

Trzeba było od razu budować U mnie to było jedyne kryterium wyboru projektu domu, bez ogrodu zimowego nie miał szans na realizację Przecież ja od 10 lat jestem zakręcona ogrodowo....
Madzenka 08:09, 27 paź 2013

irena_milek napisał(a)
Marzenko, a ty jakie masz plany ogrodowe na dziś.?

Irenko w niedzielę odpoczywam mam też mieć gości po południu lub wybierzemy się ze znajmoymi na wspólny spacer, więc raczej dzisiaj lajtowy dzień.
polinka 08:12, 27 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)

Pamiętaj gdybyś miała ochotę to wiosną mogę podzielić bambusy, bo mi już doniczki rozsadzają....

O kochana to ja się piszę na te bambusy bo zachorowałam na nie a do następnej zimy będę główkować gdzie je pożniej wstawić Dzięki wielkie
Madzenka 08:18, 27 paź 2013

Margarete napisał(a)
Mandżen, na bieżąco jestem, pooglądałam fotki - ogród boski nawet z tymi powiązanymi trawkami.
Statystykę na studiach uwielbiałam, za ekonometrią nie przepadałam...a ostatecznie też w marketingu wylądowałam ( to tak a aluzja do wceśniej przeczytanych dyskusji u ciebie.... )

Kompozycja jesienna nowa na bazie pomarańczu i słonecznej żółci wyszłą ślicznie, szczególnie w tym kontraście do grafitowych donic. Bosko !

A czy już trzeba wiązać trawy ? ja mam je pierwszy rok i nie chciałabym przegapic tego momentu a z drugiej strony jeszcze sie nimi nie nacieszyłam, są takie cudne teraz...........

Poproszę i ja informacje kontaktowe w spr. donic twoich tych ciemnoszarych, pięknych z resztą
Pozdrawiam !

Zaraz namiary na donice wyśle
Ja zwiazuję trawy gdy żółkną i gdy wiatry zaczynają je wyrywać. Od poniedziałku ma być zimno i wietrznie węć już je zwiazałam aby nie fruwały po ogrodzie. Rozplenice giganteum jeszcze tylko nie związane bo sa zielone.
Madzenka 08:19, 27 paź 2013

polinka napisał(a)

O kochana to ja się piszę na te bambusy bo zachorowałam na nie a do następnej zimy będę główkować gdzie je pożniej wstawić Dzięki wielkie

Przypomnij mi się koniecznie wiosną
Madzenka 08:20, 27 paź 2013

monteverde napisał(a)
Marzenko wpadłam życzyć miłego weekendu, zmęczona jestem okrutnie ale troszeczkę fotek obejrzałam, a ta jest nie kiepska

Aniu dzisiaj odpoczywamy