Magdo, bardzo fajne te białe donice. Powiedz, gdzie je kupiłaś? Malowalaś je czy takie były? Podadziłaś w nich choiny? Te białe kwiatki to goździki?
Normalnie chyba odgapię
Elaty jak Ci się rozrosną będziesz zachwycona, one mają ok. 50 cm szerokości. Ja je kocham
Dokładnie myśle tak samo i mi ten kolorowy misz masz bardzo odpowiada i cieszy zachwycam sie kazdym kwiatkiem, kształtem i cudne są te rózowe rózyczki na rózowych i białych azaliach.
Mirello bardzo dziękuję za tyle miłych komplementów
mam już dużo kawałków ,które lubię i które mi odpowiadają ,ale mam jeszcze też takie ,co mi w nich nie gra ….ale to na szczęście drobne przesadzanki ….najważniejsze kształty rabat i trawnika już skończone .
....żeby jeszcze ten trawnik urósł w końcu -co dosieję trawę ,to mi deszcz spłuka ….ech co za pogoda teraz ….
U Ani-Kwartet jest taki klonik, który kupiła jako Orange dream, ale różni się od mojego i chyba to nie on jednak. Może ktoś podpowie co to za odmiana?
Kolor pnia z bliska
Danusiu dziękuję za tyle komplementów normalnie obrastam w piórka hihi
muszę synowi zakazać do mnie mamo mówić
a z ojczymem szkoda słów -już nie zamierzam z nim kontaktów żadnych utrzymywać ….straciłam tam panowanie ,ale i tak co to da …...tylko mnie serce do dziś boli
podoba mi się połączenie pomarańczu do bordo -szkoda ,ze w realu to na razie tylko kila drobnych kwiatuszków -musowo do tej rabaty wiśniowej dojdzie róż i pomarańcz-
czekają mnie na niej przeprowadzki -na razie zabrałam ellatę ,a dałam bodziszki -na efekt trzeba poczekać ,bo wszystko mikrusie
ja przeniosę kompostownik , to zniknie też to tło -ten kawałek maty drażni mnie w plecach tej rabaty
na tym zdjęciu powyżej dobrze widać ,że jeszcze w niej nie wszystko gra
bo na zbliżeniu całkiem fajnie
Ta alejka jest CUDNA Zreszta jak wszystko u Ciebie, raj na ziemi, a pergola bardzo mi się podoba i pasuje do całości. Jak te rozowe rh sie nazywaja? te pod murem bo są piękne Pogoda w tym roku bardzo sprzyja rh bo wody mają dużo Pozdrawiam Zachwycam sie u siebie orlikami od Ciebie z ozdobnymi limonkowymi nakrapianymi listkami i czekam na niebieskie bodziszki maja pąków na maksa a białe już kwitną Byłam zachwycona u Ciebie nimi, pokaz czy juz kwitną?
Bukszpanów jeszcze nie cięłam, czekam na lepsze pogody bez deszczu.
Moje wielgachne(do zeszłego roku) hortensje ogrodowe, moja duma, ledwie widoczne, odradzają się po zeszłorocznej sierpniowej przeprowadzce.