Witaj Janie haa dziękuje bardzo nieraz się uda fajnie fotnąć
poleciałam do ciebie podziwiać moje ukochane czerwieniee...ja już nie mam nic trudno po tylu próbach ...na szczęście ukojenie mam u ciebie Janie
Buziaki
Hej Hanusia Ja przykryłam na zimę i przymrozki też okryłam mam ten przywilej że zadzieram kiece i lecę i na razie mi się udaje u ciebie przecież daleko i natura rządzi ale i tak pięknie wszystko rośnie pewnie drugie kwitnienie jeszcze będzie i powiedz jej w środę że siostrzyczka o niej myśli i ma się pozbierać Buziam
Super wiadomość Zaczynamy planować i ustalać, ale już jutro, bo zasypiam Nie wiem czy damy radę, to okaże się może w czwartek po wizycie w szpitalu i ustaleniu terminu. Ale mam nadziej, że wszystko się dobrze poukłada.
Na dobranoc zostawiam.
Za radą Marcin89 sięgnęłam po kredki. Poradzcie czy taka rabata 8m×1,2m na lekkiej skarpie jest sensowna jeśli chodzi o rodzaj i rozmieszczenie roślin.
Zakwitło lub zakwitnie większość tulipanów, które kwitły w zeszłym roku. Pomyłki tulipanowe to standard. W zeszłym roku zamiast białych były żółte. całkiem przyjemna była ta pomyłka. Ale w tym roku zamiast prawie czarnych ( dobrze, że tylko 11 szt) 'Black Hero' mam wyblakło czerwone. Nijak mi tu nie pasują, ze względu na kolor i wysokość. Już są w wazonie
Basieńko, fajną wycieczkę miałaś. Obejrzałam sobie zdjęcia. Piękne te łany tulipanowo- kwiatowe.
Ale Twoje tulipany w pięknych donicach też cudne. Czy mogłyby być jeszcze piękniejsze?
Dziękuję bardzo za odwiedziny u mnie.
Pozdrawiam.
Święta u nas bez pośpiechu. Luz - blus.
Nawet pomidorki już przepikowane.
Wyobraź sobie, że w święta nawet już siedzieliśmy w nowym kąciku.
Musze ten mój zen przed ćma uchronić
Dzisiaj po pracy przycięłam bukszpany w kręgu. Zawsze mi na nie czasu brakowało, więc od nich zaczęłam, ale i tak w nie w porę. Przez tulipany to zajęcie wymaga sporych wygibasów