nie no dziewczyno... dwa ogrody a Ty masz doła! no jak to! ten masz cudny już... tam pola, łąki! Ty się ciesz, a nie doła łap A dwa 10m świrki już szykuję dla Ciebie
Ala drzewa z chęcią przyjmę, wyślę jutro tira to zapakuj
U nas nie pada, od rana byłam w drugim ogrodzie- zieleń, cisza, pola, lasy za płotem ale niestety trzeba było wrócić do szarej rzeczywistości i dlatego jestem przybita.
Może ktoś ma patent jak doczepić kółka do budynku i przetransportować w inne miejsce?
Asiu, niestety ale ciągle nie czuję tego miejsca Tak naprawdę tylko ogród daje mi tutaj radość A dzisiaj to mam totalnego doła i dziękuję wszystkim komentującym i chwalącym bo jak nigdy dotąd, tak dziś potrzeba mi tego bardzo
Dzięki Agnieszko za miłe słowa Czasami potrzebna mi pochwała, mobilizuje do dalszego działania Ale ogrodem to jeszcze nie mogę nazwać, może w następnym roku jak już będzie szkielet ogrodu, od którego powinnam zacząć
Jak sprawdzisz na betonówce, czy są trawy to daj znać. Choć budżet nadwyrężony szkolnymi wydatkami baaardzo. A podobno szkolnictwo w Polsce bezpłatne hahahahahah
Jolu witam serdecznie w moim małym ogródeczku
Ja też jestem zachwycona tempem wzrostu roślin, myślę, że to zasługa odpowiedniej ziemi i nawozu
Bardzo serdecznie Ci dziękuję za te zdjęcia,są dla mnie ogromną inspiracją. Irgii i trzmieliny będę szukać, jak nie znajdę u nas w szkółkach to może w internecie gdzieś będą. Bolesny temat i trudny wybór roślin
Irenko przyszłam się przywitać bo aż wstyd Ogród z moich okolic, uśmiechnięta dziewczyna kochająca psiaki a ja nawet nie zajrzałam do Ciebie Muszę ten karygodny błąd jak najszybciej naprawić i podelektować się Twoimi roślinami Wyruszam na spacer...i pozdrawiam serdecznie z Doliny Baryczy