Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

asica 15:43, 21 sie 2013

Polinko, chyba juz się poczułas jak u siebie? Doskonale wychodzą Ci te rabatki.
polinka 16:11, 21 sie 2013

szarlotka napisał(a)

Polinko a co to za trawki za lawendą? Bardzo ładne

Szarlotka to miskant gracilimus. U mnie jeszcze nie tak gęste ale zobacz sobie u Agnieszki ma jej cudowne ''miśki''
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2253-ogrod-do-kwadratu?page=232
polinka 16:15, 21 sie 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Sierpień w Polinkowym ogrodzie jest śliczny. Czas przenieść wątek do "Naszych ogrodów" Pozdrawiam serdecznie

Dzięki Agnieszko za miłe słowa Czasami potrzebna mi pochwała, mobilizuje do dalszego działania Ale ogrodem to jeszcze nie mogę nazwać, może w następnym roku jak już będzie szkielet ogrodu, od którego powinnam zacząć
polinka 16:17, 21 sie 2013

AlicyaLK napisał(a)
Polinka, ale u Ciebie cudownie!!! Przepiękny ogród już jest!!! Żurawki cudne, lawenda kwitnie, wszystko prościutkie, równiutkie... EXTRA!!!

Dzięki Aluś Gdybym jeszcze posiadała takie wieeelkie drzewa jak Ty masz to uśmiech by mnie nie opuszczał
polinka 16:25, 21 sie 2013

asica napisał(a)
Polinko, chyba juz się poczułas jak u siebie? Doskonale wychodzą Ci te rabatki.

Asiu, niestety ale ciągle nie czuję tego miejsca Tak naprawdę tylko ogród daje mi tutaj radość A dzisiaj to mam totalnego doła i dziękuję wszystkim komentującym i chwalącym bo jak nigdy dotąd, tak dziś potrzeba mi tego bardzo
AlicyaLK 16:30, 21 sie 2013

polinka napisał(a)

Dzięki Aluś Gdybym jeszcze posiadała takie wieeelkie drzewa jak Ty masz to uśmiech by mnie nie opuszczał

chętnie oddam kilka
AlicyaLK 16:31, 21 sie 2013

polinka napisał(a)

A dzisiaj to mam totalnego doła i dziękuję wszystkim komentującym i chwalącym bo jak nigdy dotąd, tak dziś potrzeba mi tego bardzo

Oj to nie dobrze... może przez pogodę! Też u Was pada? jutro będzie lepiej... zobaczysz
polinka 16:38, 21 sie 2013

Ala drzewa z chęcią przyjmę, wyślę jutro tira to zapakuj
U nas nie pada, od rana byłam w drugim ogrodzie- zieleń, cisza, pola, lasy za płotem ale niestety trzeba było wrócić do szarej rzeczywistości i dlatego jestem przybita.
Może ktoś ma patent jak doczepić kółka do budynku i przetransportować w inne miejsce?
AlicyaLK 16:41, 21 sie 2013

polinka napisał(a)
Ala drzewa z chęcią przyjmę, wyślę jutro tira to zapakuj
U nas nie pada, od rana byłam w drugim ogrodzie- zieleń, cisza, pola, lasy za płotem ale niestety trzeba było wrócić do szarej rzeczywistości i dlatego jestem przybita.
Może ktoś ma patent jak doczepić kółka do budynku i przetransportować w inne miejsce?

nie no dziewczyno... dwa ogrody a Ty masz doła! no jak to! ten masz cudny już... tam pola, łąki! Ty się ciesz, a nie doła łap A dwa 10m świrki już szykuję dla Ciebie
polinka 16:47, 21 sie 2013

Znaczy się nie będzie problemu z załadowaniem? No dobra tir pojedzie z HDSem Jak masz jakieś ciężary do przeniesienia to w podzięce za drzewka przetransportują