Pierwsza wiosenna burza za nami to rośliny szaleją. Klon który na początku ubiegłego sezonu ledwo do granicy siatki dostawał skoczył tak pięknie, a ten sezon dopiero zaczyna Drzewo mieć będę niebawem! super!
a nowo nabyty deren nieśmiało szykuje się do rozwijania kwiatów. Mam nadzieję, ze w kolejnych latach będzą one większe i będzie ich więcej.
Proszę bardzo to tez są z tej szkółki min trawy
Nieraz się zastanawiam czy szef firmy wie co pracownik zapakował bo w szkółce róż Pan wiedział czego nie dopavkował pracownik .To jest profesjonalne prowadzenie firmy .
Te listki ledwo widoczne to roślina a te czarne to ziemia no po prostu jakieś wariactwo ,to w marketach tak nawet nie traktują ludzi brrr a sprzedawcy bo to chyba pracownik odpowiada na maile ,dzwoni pyta itd całkiem mily ludź
Aniu, a możesz mi jeszcze powiedzieć co to jest za ładna roślinka, krzaczki żółto-zielone?
I jak często przycinasz cisy elegantissima, i czy w ogóle je już przycinasz?
Pod uwagę biorę na ta chwilę tylko lewą stronę rabaty, na pewno z lekkimi modyfikacjami, prawa strona musi być zdecydowanie bardziej przelotowa
Na tej rabacie wzdłuż ogrodzenia rośnie już klon nn i kawałek dalej ambrowiec, co do strzępka, to się zastawiam czy albo go nie przesadzić całkiem, albo przesunąć bardziej do środka. Chciałabym tam zmieścić te świdośliwy (nie wiem czemu się tak przy nich uparłam ale podoba mi się ich pokrój i wielopniowość - może trzeba mi wybić ten pomysł z głowy )
Tak Asiu, doskonale rozumiesz, tak bym chciała. Muszę po prostu zmierzyć te odległości ile co od siebie rośnie i wtedy będę konkretnie gadać.
Dzięki, że zajrzałaś
Czy świat juz kompletnie zwariował ?czy to jest sadzonka ,nawet biorąc pod uwagę ze to kwiecień za kilkanaście złotych ?zysk za wszelką cenę ? Straszne ): ):