Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:00, 17 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
a co Ty znowu chcesz rewolucjonizować????
a chłop nie doczytał, że najpierw miedzian potem promanal????
pogoda oszalała...
Bluszcz masz na podporach przy domu? posadziłam w tym roku ale jakoś wcale nie chce się czepiać muru drań. Już dumamy czy nie dać kraty z ocynku przy ścianie

Doczytał i to kilka razy Ale miedzianu nie miałem, a Promanal jeszcze z zeszłego roku siedział na półce... No to przecież musiałem go zużyć jak się nadarzyła niepowtarzalna okazja Możliwe, że miedzianu w ogóle nie użyję, bo nadchodzące tygodnie dla mnie będą co najmniej intensywne i mogę nie zdążyć... Zresztą ja i tak zazwyczaj wybieram te bardziej poplątane ścieżki

Bluszcz idzie sobie po ścianie bezpośrednio - chyba 4 lata mija odkąd go tam posadziłem i jak widzisz jest na wysokości pół metra... Może kiedyś wyjdzie wyżej?

Rewolucje będą zależne od mojego nastroju Ten rok będzie na pewno trawiasty
Moja codzienność - ogród Oli 19:55, 17 sty 2015

Do góry
Ola... Twoja perfekcja dobija... Jak dobrze, że zdjęcia mojej bylinówki w całości nie wstawiłem! Teraz bym się zapadł pod ziemię
Ogród cioci czyli ciociogród :) 19:50, 17 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Kuszący ten sabacik bardzo, ale nie będę robić Łukaszowi konkurencji w tańcu na rurze I jak zawsze proszę o foty ze spotkania tak chyba ten moment proszę zostawcie dla siebie - chyba, że któraś ogrodniczka jeszcze się skusi... na taniec oczywiście

Sebek podzielimy się nie ściemniaj masz tak blisko musisz być.
Ogród cioci czyli ciociogród :) 19:50, 17 sty 2015

Do góry
Najpierw muszę przeżyć sesję, potem będę planować cokolwiek
Metamorfozy ogrodowe 19:47, 17 sty 2015

Do góry
Spektakularna metamorfoza, pięknie wyszło
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:39, 17 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Wszyscy tak mamy, więc spoko
pocieszyłeś mnie zatem
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:30, 17 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
a mnie czasami męczy ten kolor i tęsknie do takiego ogrodu jak ma Anula, spokojnego, zielonego. Za chwilę cieszę się tymi barwami. Jakaś niezrównoważona jestem

Wszyscy tak mamy, więc spoko
Ogród cioci czyli ciociogród :) 19:30, 17 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Kuszący ten sabacik bardzo, ale nie będę robić Łukaszowi konkurencji w tańcu na rurze I jak zawsze proszę o foty ze spotkania tak chyba ten moment proszę zostawcie dla siebie - chyba, że któraś ogrodniczka jeszcze się skusi... na taniec oczywiście

Sebek lista otwarta do końca Może jednak?
Ogród cioci czyli ciociogród :) 19:24, 17 sty 2015

Do góry
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:18, 17 sty 2015

Do góry

Na koniec zimozielona róża - jedna z wielu

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:17, 17 sty 2015

Do góry

Konwalniki wyglądają świetnie - w tym roku chyba je podzielę, by utworzyły jeszcze większy dywanik

Dom atakuje bluszcz - i dobrze

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:15, 17 sty 2015

Do góry

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:14, 17 sty 2015

Do góry
Witam w sobotni wieczór Dzisiaj zobaczyłem ogród po prawie dwutygodniowej przerwie i nie wyglądał aż tak tragicznie Jednak termometr wskazywał w pewnym momencie niemal 20 stopni, więc szybko poleciałem usuwać gwiazdki świąteczne z trawnika Brakowało mi prac "w polu", więc jeszcze wyplewiłem chwasty w moim przyszłym warzywniku Swoją drogą jestem na etapie poszukiwania nadstawek do palet - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie to proszę dać mi znać... Gdzie som oczywiście Kusiło mnie by już wyczesać trawy i powycinać co nieco, bo w powietrzu już naprawdę czuć wiosnę - w bezrękawniku było mi za ciepło... Ale się jeszcze wstrzymałem, w końcu mamy styczeń... Więc ogród został tylko potraktowany Promanalem Po sesji jeśli nie będzie za ciepło pokropię rośliny miedzianem
Przerwa zdjęciowa między paplaniną Na początek bukszpany - są tak pięknie zielone, że mam banana na ryjoku jak je mijam Co do bukszpanów to mam co do nich pewne plany... Właściwie do całego ogrodu mam pewne plany... Ale czy je zrealizuję? Byłoby świetnie Także kolejna ogrodowa rewolucja jest możliwa

Ogrodnik Mimo Woli cd 18:03, 17 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Języka nie widać Natomiast nie wiem po co Ci był potrzebny ten banan?????

Ja na przydład bardzo lubię banany.... Proszę o dosłowną interpretację poprzedniego zdania
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 15:10, 17 sty 2015

Do góry
Gratuluję i czekam na kolejne publikacje A teraz lecę oglądać
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 15:08, 17 sty 2015

Do góry
Ja dziś otwarłem sezon Na termometrze 15 stopni, czułem się jak w marcu
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 00:13, 17 sty 2015

Do góry
Czułem się jakbym oglądał jakiś dobry katalog - a przynajmniej Pinterest Po prostu cudnie to wyszło!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:07, 17 sty 2015

Do góry
Pewnie suszarka pójdzie w ruch Swoją drogą kiedyś posądzano mnie na forum, że ogrzewanie podłogowe też mam w ogrodzie, bo wtedy jakoś szybko mi rośliny ruszyły - i tak sobie myślę, że znając Twoją słabość do nowoczesności może sobie takie ustrojstwo założyłaś i właśnie zamierzasz je włączyć?
4 pory roku w ogrodzie 22:48, 16 sty 2015

Do góry
Sebek, to się naprawdę postarałeś, to jest ideał, na tym wątku,
pięknie dopracowałeś rabatę
Miejsko & sielsko 21:06, 16 sty 2015

Do góry
malkul napisał(a)
rewelacynie mu wyszło, musze mojemu małemu pokazać bo on lubi bardzo malować

Mam też swój portret

Sebek napisał(a)
Formowane graby? Czyżby CHFS w Katowicach miało być? Muszę je koniecznie zobaczyć, mam nadzieję, że już niedługo

Może dociągnę do wiosny

leon60 napisał(a)
Choroba grabowa zaraża kolejne osoby superowo

Olcia to aktycznie zaraźliwe !
Macham!

nicol21 napisał(a)
No no, szyku zadasz, pół forum graby formowane kupi

...szkoda, że mój ogródek taki mały i że sąsiad zastrzegl sobie "że drzewa to min 1.5m od ogrodzenia i raczej małe..." ehhhh!

Melduje że i u mnie róża jedna liście nadal ma [choć trochę czarnych plam się pojawiło]. Róża nr 2 zgubiła liście przez chorobę Ale obie będą pięknie kwitły latem!

Możesz posadzić na środku, widziałam takie piny u Jazzy
Śliczna aranżacja !
katiaxx napisał(a)

no nie wyrzekłabyś się go, od razu widać że do ciebie podobny

ps, ten misiek na sweterku jara szlugę ? (czy szluga się mówi) ?

Kwiatuszku kochany,
Nie wiem czy jara ale misiek pali… młody nie i nie będzie, chyba, że zioło
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies