ciachasz czytam ... dobrze, że troszkę obrazków wstawiłaś na czas ciachania bo som uzależnieni ...
róża z nową tojeścią tworzy obrazek, który cieszy oko ...
wspomniane budleje (pamiętasz nazwę ?) bardzo mnie interesują ... tzn ile sadziłaś na metr (bieżący ... ) ... rok temu zakochałam się w nich u Ciebie ... ten kolor i stada motyli ... i uginające się pod nimi gałązki ... niczym w bajce ...
graby można ciachać ... Madżenka podchodzę do tego jak do jeża ale ciąć to ciąć ... będziem dzielna
Madzia poczekamy razem
Wygooglaj Othello, ja mam , cudna jest, trochę ją przypala. Podobno też choruje, ale bardziej mi się podoba niż William S....W rzeczywistości kolor ma cudowny, w necie wyglada inaczej
Zacznij od austinek polecanych przez szefową w wątku o tych różach. Zakochasz się bez pamieci.
Jak natura mogła stworzyc coś tak pieknego, niepowtarzalnego i jeszcze w tak roznych kolorach, rozmiarach, zapachach?
Noemi ma larissę i moja zupęlnie inaczej wygląda, bardziej Maria Theresa. Lariisa jest bielsza w rzeczywistości i ma bardziej pojedyncze kiwty, moja rośnie w pękach po 3-5 a nawet więcej kwiatków
Buk dopiero w tym roku zaczął przyrastać... A ja jestem ciekawa czy leszczyna turecka to leszczyna czy buk.... Wygląda jak buk, a kupiłam jako leszczyna....miała być prowadzona na linkach, będzie prowadzony buk.....
Niestety ten okres w życiu trzeba przejść, potem tak żle będzie gdy będzie nastolatkiem Posmaruj żelem na bolące dziasła
Powiem Ci w tajemnicy, wolałam gdy moja córka ząbkowała....
Kindzia Ty wielbicielka róż jesteś, polecaj te ktore się dobrze sprawują. Ja się w austinkach zakochałam , to róże polecane przez Szefową, wiec piękne i niezawodne
Zatem od. Jamesa ręce precz Gdy przesadziłam golden celebration, owszem kwitnie, ale kwiaty o 50% mniejsze niz rok temu...
Z purpurowych mam Williama, Munstead wood, Othello. Mam tez Gospel Tantau. Myslę o Heid Klum i Red Leonardo oraz o wielu, wielu innych.... Miejsca brak a ja ciągle myślę o różach.
Pogooglam Berolina i dam znac