Soczyście jest Mireczko, codziennie dolewa, miło, że z przyjemnością go odbierasz
Ja mam kalinę japońską Tomentosum na niej nie siadają mszyce..pomponowe miewają, ale w tym roku obyło się bez mszyc
Andrzeju podzielam Twoje zdanie te okazy są dla mnie bezcenne
Szklarnia mam nadzieję, że też spełni moje oczekiwania
Codziennie podglądam i dzisiaj już jest pokrycie dachowe
U mnie goryczkowaty również nie prezentuje się najlepiej, z każdym następnym sezonem kępa coraz mniejsza. Kiedyś miałem ich sporo na rabatach, obecnie symbolicznie.
Ewuniu dzięki Tobie dużo osób sprawiło sobie Summer Song - ja też . Moja coś słabowicie rosła i w zeszłym roku odkryłam mrowisko w korzeniach - walka rozpoczęta, na razie ładnie wystartowała a ten jej kolor jest cuuudowny .
Hej . Jestem poczatkujacym ludkiem kwiatów balkonowych . Proszę o porady czy dobrze posadzilam Webene Lanoi czy rozrosnie sie itd dziekuje za szczerą pomoc Natalia
Żeby nie było - zwróciłam uwagę . I nawet sobie pomyślałam - oooo, jak ładnie, jaki światłocień. Tylko potem pochwaliłaś się rodkiem, no i...zapomniałam się wypowiedzieć w temacie szerokich kadrów.
I zdecydowanie - na podstawie samych zdjęć myślałabym, że masz ogromny ogród! Tyyyyle trawnika . BTW trawniczek chyba wreszcie wypiękniał po wertykulacji .