tez tak sądzę - ogród nabrał innych proporcji - rabata przy byłej altanie stała sie przestronna. A nowa altana bardzo przyciąga wzrok tym kolorem...
Salon i łazienka ogrodowe eMus obiecał podpić wannę (jakuzzi) w przyszłym tygodniu - należy nam się
Zasłon też jeszcze nie powiesiłam - nie mam kiedy - to na przyszły tydzien...
oho, Grażynka szaleje już w ogrodzie Opuchlaki znam z nazwy, jeszcze nie wiem jak wyglądają, ale już ich za samą nazwę nie lubię, paskudy są . To znaczy pewnie je mam też, tylko nie wiem, ale na pewno wiem, że są fuuuj
Wiosna zawitała do Ciebie! co to za kwiatki czekają żeby zakwitnąć?
Ostatnio to już chyba za dużo się dzieje, przyspieszyłam zmiany o ok 2-3 sezony... Ostatnia rzecz jaka mi została to domek ogrodnika ...
Fajne teraz kadry wychodzą - jeszcze daszku nie zmieniłam ale... nie mam juz siły, w przyszłym tyg. zadziałam razem z eMusiem
Agata dziś naprawdę był fajny dzień córa z przyszłą synową obcinały trawki ,syn przesadzał choinki ;ja tetris na rabacie limkowej robiłam ...i pierwszy grill zrobiony -co prawda tylko z kiełbaskami ,ale zawsze coś -sezon otwarty
na razie bałagan troszkę
ilość zadołowanych roślin powoli się zmniejsza
i od góry ...jeszcze tu kwiaty podochodzą w kolorach fiolet róż ,biały
Sylwia świetny pomysł takie zrobię dzięki Kochana -I tobie i Ani
wiosna budzi się i u mnie
sasanki zaczynają
wykopałam takiego potfora ice dance -będzie na sadzonki ...na razie w donicy tymczasowej ...róze 2 też -nie pamiętam ,które to są -jak zakwitną przesadzę na rabatę
Ja w krótkim rękawie biegałam, było gorąco!
Super tak sobie w sobotę porobić w ogrodzie, pobiegać za motylkami , pogapić się w niebo. Było cudnie!
Jak jutro nie będzie padać to dokończymy pierwszą kupę badyli, musieliśmy przerwać bo jeszcze auto chciało być wiosenne Mycie, odkurzanie full wypas
Kule uwielbiam ale fontann jeszcze nie wyjmuję, poczekam aż będzie po tych zimowych dniach.