Dzisiaj kupiłam dwie sadzonki róży pnącej, żal było nie kupić bo po 5,49... I oczywiście nie wiem, czy już je trzeba sadzić, czy poczekać trzeba, hmm. Może ktoś coś podpowie, będę wdzięczna: )
Pani w sklepie powiedziała, że to dobrze, że już wypuściły listki, ale coś mi zaczyna świtać, że chyba to wcale nie jest dobrze?
Agnieszko dziekujemy za wczorajsze spotkanie i towarzystwo Koniecznie musisz ożywić wątek, a póki co to na pamiątkę zostawiam
Aga choć u siebie nie bywa to na spotkanie dotarła
Hej piękne masz widoki! Chęciałabym zapytać co to za trawka jasno zielona przed grabem? Właśnie tworzę rabatę grabową i planuję rozplenice ale chciałabym może coś na co nie trzeba czekać do maja aż ruszy. Czy ona jest zimozielona!?
Pięknie masz!! Podglądać też na IG
Anitka patrzę sobie na tę twoją zieloną "ścianę" po prawej stronie, co to za choinki tam ci rosną? Od wczoraj dumam nad obsadzeniem tego zakątka przy mojej altanie. Przesunęłam dziś wiśnię w stronę ławki i wysadziłam uschniętego serba. Teraz dumam czy wsadzić coś iglastego czy liściastego. Tyle lat w temacie i nadal nic mądrego nie mogę wymyślić
Agatka bardzo nam było miło Cię poznać i wyściskać, fryzura cudo moja ulubiona, wspomnienia wróciły bo kiedyś też w takich chodziłamIle to lat temu już
Na pamiątkę zostawiam
synuś
dziewczyny pokazały przód fryzury ja mam tył
Agatko dziękujemy również za wspaniałe chwile
A najbardziej dziękuję Ci za dwa ostatnie zdjęcia jedynie na nich nie wyglądam jak pączek bo na pozostałych jakie dziewczyny pokazały to.....i jeszcze zawsze stanę sobie do fotek przy najszczuplejszej osobie z grupy....jakby innych nie było, nie muszę mówić jak wypadam w porównaniu bo to widać Do czasów forum niewiele mam zdjęć na których się sobie podobam, przez to nie lubię być fotografowana, ale forum nauczyło mnie dystansu do siebie