Wiklasiu, graby bardzo dziękują

Serby widać, że chyba mają się dobrze, tak jak Toszka pisała podlewałam je rzadziej a obficie, nawet zimą
Makusia, też bardzo lubię tę rabatkę

Serby niech rosną ile wejdzie, mam je od północy, w niczym mi nie przeszkadzają, a mają bardzo ważne zadanie osonowe

Moje cisy też miały najpierw brązowawe przyrosty, potem zielenieją, podobno baccata tak ma
Kasiu, no właśnie, czytałam u kogoś tę dyskusję
Haniu, zgadza się, po dwóch latach

Bardzo ładne grubaski się zrobiły. Wczoraj z M wystawialiśmy wszystkie możliwe śmieci wieczorem i nawet mój M na nie zwrócił uwagę, że tak jakoś ładnie i gęsto się zrobiło, do tego lilak pachniał... Maj...

Agata, dokłanie tak
Magda, moje też na początku są bardziej brązowe, później zielenieją
Mirella, to dziwne, że piwonie kwitły i przestały, zwykle po przesadzeniu, jak się za głęboko wsadzi nie chcą kwitnąć. Tak przynajmniej słyszałam.
Moje buksy całkiem dobrze, po oprysku z Topbuxusa bardzo ładne mają przyrosty, ćmy u mnie, tfu... na razie nie ma i mam nadzieję, że nie doleci.
Agata, ja za to jak wejdę do Ciebie, to brzozy podziwiam
Zbyszku, w sumie to u nas też w końcu popadało, nawet dziś przeszła ulewa, ale jak nie mam czasu, to niech chociaż pada

Gorąco było raptem dwa dni, teraz w prognozach raczej tak śrenio.
Kamilka, graby, cisy, serby i ja ślicznie dziękujemy i kłaniamy się w pas
Alicjo, myślę, że jak najbardziej

On jest dość zjawiskowy, teraz będzie kwitł na biało, później ma owocki, a jesienią pięknie się przebarwia na czerwono
Monika, no jakby to powiedzieć... miały być białe

Problem w tym, że mam różową, ale ma inne, ciemniejsze liście. Chyba się pomieszały i wyhodowałyśmy nową krzewuszkę

Małgosiu, to prawda, bardzo mi się zagęściło ostatnio

Cieszę się, bo takie puste miejsca wypełniają się wsadzonymi kiedyś chudymi patykami.
Może Twoim ciskom coś nie pasuje, może mają za sucho, za mokro, za kwaśno? Możliwości pełno, trafić odpowiednio ciężko