Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Typografia ogrodu 22:26, 24 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Pasztet, masełko tylko zabrać kawałek chlebka i śniadanko z okna Ojj twoje córki to muszą być agentki z tego co często czytam Z dwojga złego to lepiej okna niż ściany.
luki wszystkie dzieci to agenci.zapewniam.przynajmniej ja tylko takie znam
One po prostu twórcze są.i kochane
A ktoś mówił że ściany są czyste?
Mój ogród pod górkę... 22:24, 24 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Eeee no Kasiu czego ty chcesz od tego miejsca, wszystko w koło zagospodarowane, teraz tylko pni się pozbyć wyrównać i sadzić Rozumiem, że zmiana kształtu rabaty zamyka się w przesunięciu tego murka, który poziomuje rabaty z trawnikiem.
Zima długa to na wiosnę plan będzie gotowy

Do tego tylko jakoś chętnych brak. Mam plan zacząć wykopki przy pniach, to może jakiś życzliwy ruszy z pomocą
Murek przy trawniku zostaje, do zmiany pójdzie ten ułożony prowizorycznie z pozostałości kamienia, bo rak świerków za bardzo uwidocznił jego wątpliwą urodę. Zarys ogólny jest, szczegóły będziemy omawiać później
Typografia ogrodu 22:22, 24 lis 2016

Do góry
Pasztet, masełko tylko zabrać kawałek chlebka i śniadanko z okna Ojj twoje córki to muszą być agentki z tego co często czytam Z dwojga złego to lepiej okna niż ściany.
Moja "przyziemna" :) pasja 22:15, 24 lis 2016

Do góry
Dobra już jestem w domu, lampka mi się oświeciła i już wiem o co chodzi... wiesz pamięć dobra, ale krótka
Mój ogród pod górkę... 22:14, 24 lis 2016

Do góry
Eeee no Kasiu czego ty chcesz od tego miejsca, wszystko w koło zagospodarowane, teraz tylko pni się pozbyć wyrównać i sadzić Rozumiem, że zmiana kształtu rabaty zamyka się w przesunięciu tego murka, który poziomuje rabaty z trawnikiem.
Zima długa to na wiosnę plan będzie gotowy
Lawendowy zawrót głowy 22:12, 24 lis 2016

Do góry
Podziwiam gwiazdki i nie wiem co dziwnego w tym, że ramiona gwiazdki są równe, no przecież tak powinno być
Typografia ogrodu 22:10, 24 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Ja coraz częściej widzę takie przypadki, że teraz nie rodzic ma pretensje do dziecka o złe oceny, tylko rodzic ma pretensje do nauczyciela dlaczego moje dziecko ma jedynkę, nawet na studiach się z czymś takim spotkałem Oczywiście do jednego wora wszystkich nie wrzucam

U mnie też okna pomyte, ale ja tylko dwa załatwiłem reszta jakoś sama się zrobiła

Rodzice na studiach....hmmm ciekawe zjawisko. A jak okna myja się same?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:09, 24 lis 2016

Do góry
Jak mnie się to strasznie podoba, że na forum istnieje taka współpraca? nie wiem czy do końca tak to nazwać, ale chyba wiadomo o co mi chodzi
No i świąteczne literki super
Typografia ogrodu 22:03, 24 lis 2016

Do góry
Ja coraz częściej widzę takie przypadki, że teraz nie rodzic ma pretensje do dziecka o złe oceny, tylko rodzic ma pretensje do nauczyciela dlaczego moje dziecko ma jedynkę, nawet na studiach się z czymś takim spotkałem Oczywiście do jednego wora wszystkich nie wrzucam

U mnie też okna pomyte, ale ja tylko dwa załatwiłem reszta jakoś sama się zrobiła
Coś jeszcze, coś więcej... 21:55, 24 lis 2016

Do góry
Sebek we wsi obok choinka na rynku już się świeci
Moja "przyziemna" :) pasja 16:12, 24 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Mam chyba dziurę w pamięci bo chyba przegapiłem jakąś donice Świerki super wyrosły, oj jak mi się marzą tak z jednej strony, cudne

Nie przegapiłeś, wiosną dobudowywałam końcówkę dużej donicy i dyskutowaliśmy co zrobić z tym murem w granicy. Brałeś czynny udział . Dawno nie było o tym mowy, więc zapomniałeś .
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:03, 24 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
O...
Ojj na fatałaszkowe zakupy też bym się wybrał... zdałem sobie sprawę, że w ciągu ostatniego roku tylko koszule sobie kupiłem, a dwa worki ciuchów rozdałem/wyrzuciłem, na lepsze czasy trza poczekać

no to koniecznie cos nowego czas zakupić
Moja "przyziemna" :) pasja 10:58, 23 lis 2016

Do góry
Mam chyba dziurę w pamięci bo chyba przegapiłem jakąś donice Świerki super wyrosły, oj jak mi się marzą tak z jednej strony, cudne
Moja codzienność - ogród Oli 21:38, 22 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Trzeba znaleźć namiary na stolarza i go pogonić bo tu przecież ludzie się niecierpliwią

uwierz, że ja się bardziej niecierpliwię.. ale nie mam za bardzo na to wpływu
Mój ogród pod górkę... 20:56, 22 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Kasiu weź wystaw ten dzwig na sprzedaż, wiesz ile to warte . Co tam, że nie Twój, ten co zacznie rozkręcać będzie się tłumaczyć
Zauważyłem, że Genia nawiązała mnóstwo pączków, mój maluszek też nie próżnował i cały w pąkach co mnie bardzo cieszy. Ogród super się prezentują, a murki teraz dodają mu uroku bo w sezonie to rośliny pierwsze skrzypce grają

Już ktoś poznał jego wartość, bo to co się dało dawno rozebrane
Gieniusia pięknie się zapowiada, oby tylko późnych przymrozków nie było!
Mam właśnie zgryza z jednym murkiem - przed domem

Typografia ogrodu 20:43, 22 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Spostrzegawczość była wymagana bo zdjęcia malutkie, że musiałem okularów szukać, a ja krótkowzroczny przecież ale za to jaka wysmakowana w całości i w szczególe
j tam oj tam.ja na telefonie widzę to i Ty dasz radę.wiesz że i ja w szkiełko uzbrojona
Mój ogród pod górkę... 20:33, 22 lis 2016

Do góry
Kasiu weź wystaw ten dzwig na sprzedaż, wiesz ile to warte . Co tam, że nie Twój, ten co zacznie rozkręcać będzie się tłumaczyć
Zauważyłem, że Genia nawiązała mnóstwo pączków, mój maluszek też nie próżnował i cały w pąkach co mnie bardzo cieszy. Ogród super się prezentują, a murki teraz dodają mu uroku bo w sezonie to rośliny pierwsze skrzypce grają
Typografia ogrodu 20:29, 22 lis 2016

Do góry
Spostrzegawczość była wymagana bo zdjęcia malutkie, że musiałem okularów szukać, a ja krótkowzroczny przecież ale za to jaka wysmakowana w całości i w szczególe
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:27, 22 lis 2016

Do góry
Oj najmłodsze dziecię w rodzinie też chce wszystko, albo nie wie co... chwała mu za to, że jak już coś dostanie to z wszystkiego się cieszy dlatego to wujek dyktuje warunki

Ojj na fatałaszkowe zakupy też bym się wybrał... zdałem sobie sprawę, że w ciągu ostatniego roku tylko koszule sobie kupiłem, a dwa worki ciuchów rozdałem/wyrzuciłem, na lepsze czasy trza poczekać
Moja codzienność - ogród Oli 20:24, 22 lis 2016

Do góry
Trzeba znaleźć namiary na stolarza i go pogonić bo tu przecież ludzie się niecierpliwią
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies