Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

ren133 23:54, 24 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
jak dobrze , że mój M nie znosi piłko nożnej tak tak są tacy faceci choć stadion zacny

Mój też sie nie trzęsie no ale jak to być w Barcelonie i nie odwiedzić Camp Nou? ... nie godzi się
ren133 00:01, 25 lis 2016

Luki napisał(a)
Przepiękne zdjęcia no i miejsca oczywiście mnie Barcelona się marzy od jakiegoś czasu, będzie jeszcze czas na zwiedzanie

No pewnie Łukasz młody jesteś ... życie przed Tobą ... zdążysz zwiedzić jeszcze niejedno europejskie miasto ... a jak posmakujesz to sie nie zatrzymasz
leon60 06:48, 25 lis 2016

byłam kiedyś przejazdem... ale trzeba koniecznie pojechać na dłużej
super fotki Reniu
Margarete 07:46, 25 lis 2016

Super podróż, zazdroszczę bo Barcelona od dawna jest moim podróżniczym marzeniem, nawet raz miałam wykupioną wycieczkę ale nie doszła do skutku...
No ale wszystko jeszcze przede mną
Teraz jak wy przetarliście szlaki to podpowiecie mi jakieś praktyczne wskazówki co gdzie jak...
Foty piękne, pogoda widać też dobra, czekam na szerszą relację i wrażenia jak będzie okazja żebyśmy się spotkały osobiście to poopowiadasz
makadamia 08:00, 25 lis 2016

ren133 napisał(a)

Mój też sie nie trzęsie no ale jak to być w Barcelonie i nie odwiedzić Camp Nou? ... nie godzi się

U nas największym fanem piłki nożnej jest nasz siedmioletek.
Od dwóch lat już kilka dni wcześniej informuje nas, że będzie mecz reprezentacji (ostatnio także Legii), pilnuje daty skrupulatnie, wyciąga właściwy szalik i ogląda. Ostatnio mąż i dziadek próbowali oglądać razem z nim ale narzekali, że zagłusza komentatorów
08:22, 25 lis 2016
świetne fotki, .....zachęcające do wyjazdu zapisze w postanowieniach noworocznych

PS. z tych samych powodów byłam na Wembley...choć ta wycieczka okazała się być dla mnie całkiem przyjemna
AnnaCh 08:40, 25 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
jak dobrze , że mój M nie znosi piłko nożnej tak tak są tacy faceci choć stadion zacny
Asiu, no pewnie, że są Mojego też nic piłka nie obchodzi, a na stadion na jakiś koncert możemy iść

Renia, pięknie Może kiedyś się wybiorę, marzy mi się Barcelona
Sebek 09:12, 25 lis 2016

ren133 napisał(a)

Sam bym poszedł

Piękna ta Barcelona
rozark 09:23, 25 lis 2016

dzieciaki się ucieszyły, że w okresie sprawdzianów do szkoły nie poszły
AgataP 09:24, 25 lis 2016

Renia zdjęcia piękne, ja tez wspominam Barcelonę jako cudne miejsce.
Stadion oglądałam, architekturę Gaudiego również, nawet oceanarium, a o fontannach teraz mi przypomniałaś zdjęciami - pół wieczoru tam przesiedziałam Zazdroszczę że byłaś tam dłużej, ja tylko 2 dni wszystkiego... bo potem goniłam jeszcze do Andory, Genewy z Francją po drodze..