Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

amelia_b 22:19, 24 lis 2016

Ja ile mogę to w domu czuwam nad lekcjami młodego, jak czyta siedzę z nim i patrzę czy dobrze czyta, jak źle to czyta aż przeczyta w miarę dobrze. Taki pierwszo czy drugo klasista nie bardzo rozumie np treść zadań z matematyki, przynajmniej u mnie tak jest, czasami treść zadania czyta 10 razy i dalej nie rozumie chodzi mi o to że trzeba sporo czasu takiemu maluchowi piświecić, dużo tłumaczyć
nawigatorka 22:20, 24 lis 2016

amelia_b napisał(a)
Ja ile mogę to w domu czuwam nad lekcjami młodego, jak czyta siedzę z nim i patrzę czy dobrze czyta, jak źle to czyta aż przeczyta w miarę dobrze. Taki pierwszo czy drugo klasista nie bardzo rozumie np treść zadań z matematyki, przynajmniej u mnie tak jest, czasami treść zadania czyta 10 razy i dalej nie rozumie chodzi mi o to że trzeba sporo czasu takiemu maluchowi piświecić, dużo tłumaczyć
i myślisz że lekcje dla takiego mlodziaka mają sens?

E nie nie temat zamknięty
Luki 22:22, 24 lis 2016

Pasztet, masełko tylko zabrać kawałek chlebka i śniadanko z okna Ojj twoje córki to muszą być agentki z tego co często czytam Z dwojga złego to lepiej okna niż ściany.
nawigatorka 22:26, 24 lis 2016

Luki napisał(a)
Pasztet, masełko tylko zabrać kawałek chlebka i śniadanko z okna Ojj twoje córki to muszą być agentki z tego co często czytam Z dwojga złego to lepiej okna niż ściany.
luki wszystkie dzieci to agenci.zapewniam.przynajmniej ja tylko takie znam
One po prostu twórcze są.i kochane
A ktoś mówił że ściany są czyste?
Kacha123 22:28, 24 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
ja tylko o myciu grudniowym pisałam.sorki jeśli źle to zabrzmiało. Nie miało chodzi o to że dla mnie nie swieta sa powodem mycia...no dobra już się nie tłumacze....

No, droczę się z Tobą! Nic źle nie zabrzmiało! U mnie też decyduje raczej przejrzystość.
nawigatorka 22:34, 24 lis 2016

Kacha123 napisał(a)

No, droczę się z Tobą! Nic źle nie zabrzmiało! U mnie też decyduje raczej przejrzystość.
uffff już się martwilam.sciakam
lojalna_ 22:34, 24 lis 2016

Ciesze się ze Ci się gwiazdy podobają ))

Coś czytam o pomysłowości betonowej u Poli. Ja tez Lubie literki bardzo ale mam drewniane i metal.)) Betonowe w ogrodzie by mi się podobały. Kiedyś sobie zrobię ))
Kacha123 22:34, 24 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
luki wszystkie dzieci to agenci.

Wczoraj u mojego Miśka było losowanie osób na Mikołajki i sporządzanie listy, co, kto by chciał. I co? Moje dziecko napisało, że chciałby dostać kruszonkę jagodową - czyli ciasto jagodowe z kruszonką!!!! Jaki obciach! A na głodującego nie wygląda! Pędzikiem dzwoniłam do wychowawczyni, żeby ratowała honor rodziny i zmieniła wpis na liście chciejstw. Swoją drogą wiele bym dała, żeby zobaczyć minę rodziców, którym dziecko oznajmia, że na Mikołaja koledze ma kupić "kruszonkę jagodową"
Iwk4 22:38, 24 lis 2016

edit: Napisałam, ale temat się zamknął, więc kasuję

amelia_b 22:38, 24 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
i myślisz że lekcje dla takiego mlodziaka mają sens?

E nie nie temat zamknięty
zgadzam się, bo to temat rzeka