Gosiu co to za trawa rośnie u Ciebie pod płotem ??
Gdzieś mi umknęła nazwa. W ogóle to cały czas mam wielki wytrzeszcz oczu i palpitacje serca oglądając Twój ogród.
Jestem załamana bo szukam inspiracji na moje gazono-tarasy i wciąż kluczę i błądzę jak dziecko we mgle a u Ciebie takie cudowności !!
Mam pytanie, mam nasodzonych sporo jarzmianek pieszy sezon i czytałam Danusi artykuł o jarzmiankach i muszę dopytać kiedy ścinamy jarzmianki, w artykule znalazłam informacje , ze po przekwitnięciu ale znalazłam tez informacje żeby zostawic na zimę bo ładnei wygladają oszronione. To ciąć teraz czy wizosną? czy termin nie ma znaczenia?
Gosia dzięki Ci ogromniaste !
Zaczyna to wszystko coraz lepiej wyglądać choć jeszcze sporo mamy do zrobienia
Mężulek ucałowany i pozdrawia właścicielkę inspiracji barierkowej
Zazdrosna jestem a jakżeby inaczej
Buziaki
Taaa, tylko nie wiem czy się okażę wzorem wyznaczania kątów prostych , jak już przyjdzie do zrobienia długiej ścieżki od domu na tyły . Trochę się boję, że wszystko mi się rozjedzie .
Ana kupiłam ostatnio w casto podstawki do tych dużych biały donic, o takie http://piekne-donice.pl/podstawka-samba-181.html i dupa, ledwo wlazło i muszę prysnąć je na biało przy jakieś okazji, bo białych nei było i wzięłam antracytowe, jakoś bardzo się to u mnei nei gryzie ale jednak
Kurde człowiek przez ten pośpiech to by nawet mógł gafe popełnić, np. ja - dopiero dziś zobaczyłam że nowy dom juz gotowy Wyszło switnie Olu, niesamowita zmian a mówia, że nei szata zdobi człowieka. A to nei prawda, widać na porównianiu jak wprowadzenie zmian korzystnie wpływa na całe otoczenie i nabiera zupełnei nowego wymiaru. Gratulacja Olu dla Męża nawet możesz całuska mu posłać
ps. i bądź zazdrosna
Samym zakwasem nie proponuję. To dość silna mieszaninia różnych kwasów organicznych, która - jak wszystko - nieumiejętnie podana zaszkodzi. Trzeba pamiętać, że w skład wchodzą metabolity wtórne mikroorganizmów zwalczające 'konkurencję', a ponadto zakwas ma niskie pH i sam odczyn może być szkodliwy. Dlatego lepiej stosować robiony na bazie zakwasu mleczan wapnia /w Herbicydach Malkul podała linki/.