Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ewa004 09:32, 21 paź 2014

Aniu ja również serdecznie Ci gratuluje

Milka 14:52, 21 paź 2014

Aniu, gratuluję, uważam, że w pełni zasłużyłaś na nagrodę w ogrodzie haratałaś ostatnie 2 lata bardzo intensywnie, przecież śledziłam wszystkie poczynania, efekt znakomity
ale już znowu szaleństwo planujesz jak łapki po cebulowych sadzarkach?
Margarete 16:35, 21 paź 2014

I ja gratuluję Ten ogród to Twoja zasługa i Twoja ciężka praca i teraz też Twoja satysfakcja !
anula_wn 19:51, 21 paź 2014

Ana, wspaniała wiadomość !!! gratuluję i cieszę sie z Tobą
ana_art 20:52, 21 paź 2014

Jesteście kochani!!!!

Jeszcze raz wszystkim dziękuję za wszystkie gratulacje i miłe słowa. To niezwykle ważne i mobilizujące, ale też dające nadzieję wszystkim którzy coś robią (mam nadzieję). Wszystkim wątpiącym w swoje siły i możliwości. Zapewne pamiętacie jak zaczynałam przygodę z ogrodem, byłam wtedy naprawdę bardzo zielona. Przez pół roku wahałam się czy zamówić projekt czy nie. W końcu podjęłam decyzję że muszę mieć projekt od Danusi. Wtedy złapałam wiatr w żagle, zaczęłam pracować. Ta praca nie zawsze była łatwa, lekka i przyjemna ale ja twarda jestem... W wyniku różnych okoliczności projekt uległ modyfikacji, ale ważne jest że całość jest spójna Wiem, że to nie koniec bo planuje kolejne drobne zmiany
Cieszę się że dzięki wsparciu Ogrodowiska mój ogród wygląda tak jak dzisiaj. Dzięki temu też został doceniony przez profesjonalne jury i zdobył II nagrodę w konkursie
21:07, 21 paź 2014
Gratulacje i ode mnie! Super sprawa!
malkul 21:14, 21 paź 2014

ana_art napisał(a)
Jesteście kochani!!!!

Jeszcze raz wszystkim dziękuję za wszystkie gratulacje i miłe słowa. To niezwykle ważne i mobilizujące, ale też dające nadzieję wszystkim którzy coś robią (mam nadzieję). Wszystkim wątpiącym w swoje siły i możliwości. Zapewne pamiętacie jak zaczynałam przygodę z ogrodem, byłam wtedy naprawdę bardzo zielona. Przez pół roku wahałam się czy zamówić projekt czy nie. W końcu podjęłam decyzję że muszę mieć projekt od Danusi. Wtedy złapałam wiatr w żagle, zaczęłam pracować. Ta praca nie zawsze była łatwa, lekka i przyjemna ale ja twarda jestem... W wyniku różnych okoliczności projekt uległ modyfikacji, ale ważne jest że całość jest spójna Wiem, że to nie koniec bo planuje kolejne drobne zmiany
Cieszę się że dzięki wsparciu Ogrodowiska mój ogród wygląda tak jak dzisiaj. Dzięki temu też został doceniony przez profesjonalne jury i zdobył II nagrodę w konkursie

hiihi ja tez byłam zielona jak zaczynalam tu swą przygodę

Gratulacje Anetko i Brawo "twarda babo"
ana_art 21:18, 21 paź 2014

malkul napisał(a)

hiihi ja tez byłam zielona jak zaczynalam tu swą przygodę

Gratulacje Anetko i Brawo "twarda babo"

hahaha czyli kilka odcieni zieleni nas łączy
malkul 21:20, 21 paź 2014

Niestety nie mam tak pieknych oczu
Madzenka 21:35, 21 paź 2014

Zdradzisz rąbka tajemnicy co planujesz?