Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Rench 01:27, 16 paź 2014

To ja polecę jutro i dokupię tych jeżówek Green costam
Tak się zastanawiam ,co wasi są siedzi na to,kiedy się czaisz z aparatem po dachu, nie mysla że włamywacz ?
Pokaz mi z bliska Karla forestera, chodzi mi o całą roślinę.
Tess 06:13, 16 paź 2014

Fluksonia mnie zabiła.
Twoja ciotka jest tak słowotwórcza jak moja mama.

Przerywnik wygląda jak maskotka.

Zdjęcia z niedzieli cudowne!

Lecę dalej czytać.
Tess 06:17, 16 paź 2014

Sebek napisał(a)
Foty obejrzałem, ciesze się, że wyciągnęłaś trupa z szafy, bo czuję się dowartościowany

A wcześniejsze strony tez poczytałem - googlając fluksonie pierwszy wyskoczył Twój wątek, wraz z nim słowa o sprzątaniu produktów przemiany materii w wątku Jak ktoś obcy to przeczyta to ja wymiękam

A kto obcy będzie szukał fluksonii?

makkasia 07:51, 16 paź 2014

Tess to nie ciocia Malkul ma zdolności słowotwórcze ale tym geniuszem jest mąż naszej Małgosiu - Cioci !!!
Fluksonie mus mieć
Zdjęcia z niedzieli świetne...
Jeśli chodzi o kolor biskupi w pokoju. Napisałam o nim bo ostatnio widziałam, bardzo nowoczesny pokój biały z szarościami i z dodatkami "eklektycznymi" właśnie w takim kolorze. Było tego niewiele ale dzięki temu kolorowi pokój nabrał charakteru, na pewno nie był nudny, dowcipny Równie dobrze te dodatki grałyby w innym nasyconym kolorze maliny, różu ale ostrego nie takiej mgiełki.
Ja u siebie nie mam ani kapki biskupiego ...i pewnie mieć nie będę ale młodej kobietce może się taka propozycja podobać
Kotek przepiękny jestem jego fanką
makkasia 07:55, 16 paź 2014

jazzy napisał(a)

I to bardzo jaskrawy różowo-fioletowy wg mnie niezbyt ładny sorki

Fajnie, że się różnimy byłoby nudno gdyby wszystkim podobało się to samo.
jalos 19:22, 16 paź 2014

Macham
Muszę się cofnąć kilkanaście stron i sprawdzić co straciłam podczas mojej nieobecności na O.
Tess 21:28, 16 paź 2014

makkasia napisał(a)
Tess to nie ciocia Malkul ma zdolności słowotwórcze ale tym geniuszem jest mąż naszej Małgosiu - Cioci !!!

A tak, masz rację - dziś doczytałam.
BaRa 06:00, 17 paź 2014

babka napisał(a)
Jak zawsze uroczo u Ciebie mimo rabat, wg. Ciebie z niedociągnięciami. Dereń pewnie u mnie by się sprawdził, szkoda, że wcześniej nie natrafiłam na niego
Kot rasowiec wymiata !
A ja mam pytanie do Ciebie i wszystkich ekspertów tu zaglądających Czy czosnki posadzone wiosną zakwitną już latem czy może, żeby cieszyć się kwiatami jak najszybciej powinnam zakupić i wsadzić do gleby teraz na jesień ?

Czosnki posadzone wiosną zakwitną tylko trochę później niż te jesienne. Może to być ich atut. U mnie w ub. roku późną jesienią wzeszły posadzone w październiku i potem na wiosnę były strasznie marne
Madzenka 06:42, 17 paź 2014

ana_art napisał(a)

kocinek boski
o otoczeniu się nie wypowiadam bo mówiłam nie raz że gra i buczy
Podstawek do doniczek w tym rozmiarze nie namierzyłam niestety....

Podstawiki do wielkich bialych donic kupowalam w tym samym sklepie co donice. Rok temu....

Kolor biskupi to dla mnie purpura, no może amarant... Mam w ogrodzie w domu nie
katiaxx 09:01, 17 paź 2014

a teraz to ja mam takie pytanie bo czegoś nie rozumiem a ty Małgosiu masz pas lawendy
otóż
np. tu

http://pl.pinterest.com/pin/349803096031230563/

ta lawenda rośnie w pasie - nie widać kulek ani kęp, rzec można rośnie w prostokącie, moja jest kulista, moge posadzić w rzędzie ale będzie to rząd kulek.
czy to jakaś odmiana że w kulkę nie idzie ?

bo mnie się tak bardziej widzi niż w kulki ...