Pani Danusiu jakie rady na taki trawnik? Reszta trawnika powoli odbija jak widać na 2 zdjęciu ale ten kawałek jak i parę miejsc wygląda tak jak na 1 zdjęciu. 26 kwietnia został rozsypany nawóz , to czy za 2 tygodnie mogę zasilic te miejsca saletra amonowa?
Gosienko kochana dziękuję za Twoja życzliwość i dobre słowo zawstydzasz mnie . Ten ogrod taki mały ze pokazywac w kolko to samo czasami aż głupio . Buziam mocno ♡♡♡♡
Witam miło kochana ♡♡♡♡jeszcze plewię sprzątam hihi nie wszędzie da się zajrzeć. Buki juz piękne bordowe a mszyca w ogrodzie mi się panoszy bezwstydnie
Kindziu magnolie moja miłość hihi szkoda ze tak szybko znikają ale Genie mnie zaskoczyła jeszcze dziś ma kwiaty a ponoć jak ma ochotę to jeszcze w lipcu kwitnie . Jak wcisnę to będę jeszcze kupowała ♡♡♡♡
Beatko_m witaj kochana dawno się nie widzialysmy . Musze zajrzeć koniecznie do Ciebie . Buziam mocno dziękuję bardzo ♡♡♡
Ryśka Renatko kochana taki mały metraż nie trudno ogarnąć ale nie ma co się przemeczac. Foty zawsze przełamuja . U Ciebie tez rąk zimno brrrr dziś u mnie był minus w nocy .
Właśnie w celu podzielenia przestrzeni i złamania tego pasa trawy posadziłam strzępka, on na razie jest mikrusem i ginie w tle. Na zdjęciach tego nie widać, ale w rzeczywistości wszerz jest tylko 16,5m czyli wcale nie tak dużo, zakładając, że przez środek musi być ok 5m przejazd.
Aktualnie miejsce na ognisko jest za zagajnikiem brzozowym co nie znaczy, ze musi tam zostać
Myślałam sobie naiwnie że będę orginalna planujac rabatę z lipa w roil głównej
A tu proszę co ja widzę? Co to za lipa I ile ma lat? Czy to jakaś odmianowa mi marzy się jakaś kompaktowa tzn. tak do 10 m,
o pokroju owalnym, może mi coś podpowiesz?