Olu to był tak myślę jeden z pierwszych z nowej serii . Co do projektu domu to inny projekt by srednio pasował do takiego miejsca wiec wybór w ostateczności byl dość prosty tylko musiałem sobie przedstawić co chce, czego oczekuje a co jest jedynie moja fanaberią. Projekt Rodzinny 2 ma wszystko co chce mieć . Może nie ma garderoby to zastąpi ja szafa w zabudowie a spiżarkę też da się zastąpić.
celna uwaga, mnie projekt ani wyobraźnia też nie zadawala, brak mi weny twórczej, muszę to widzieć i będę tak długo przesadzać aż będę zadowolona.
Jak przypomnę sobie moją pierwszą rabatę to mi słabo, przesadzałam, zmieniałam kilka razy , teraz jest to czego oczekiwałam, a zeszytów zmalowanych milion.
to by było dość dziwne patrząc na ogród choćby Madżenki która co rok cos przesadza, nie wydaje mi się...
ja juz dojrzałam do tego ze ani projekt ani wyobraźnia nie da ostatecznego zadowolenia. najlepiej przekonać się na własne oczy jak się coś komponuje. zauważ ze są dziewczyny na tym forum które nawet projekty Danki zmieniały
w tym roku nastąpi kompletne "przemeblowanie" ogrodu, gdyż zakładamy kostkę brukową.
Jesienią lub wiosna kolejnego roku będę musiała posadzić nowe rośliny w ogrodzie a kompletnie nie wiem za co się zabrać. Podobają mi się łączenia iglaków i innych roślin jednak nie mam kompletnie żadnej koncepcji.
Pomożecie?
To projekt kostki. Do obsadzenia jest trochę miejsca. Mam nadzieje na ciekawe propozycje
O tak wiosna oraz bardziej kolorowsze sukienki ubiera.
To lubię!!Kocham tą porę ja tulipanki są bardziej widoczne w ogrodzie drzewa zaczynają kwitnienia. Na rabatach coraz inne rośliny rozkwitają i cudne swe oblicze pokazują
Ta grilowędzarka od początku do końca jest pomysłem mojego męża ( w tym wypadku i wykonanie ) tak jak i domek zamarzony , zaplanowany, nadzorowany i w dużej kwesti nawet zrobiony w wykończeniami i różnymi rzeczami
A na pewno będzie przydatna bo mąż sam swoje wędliny już robi
I po sąsiadach jak do tej pory musi chodzić aby je uwędzić
Będę dalsze etapy pokazywać.
Dziekuję za miłe słowa , napiszę tak jak Danusia , że kocham mój ogród i pracę w nim . Kulki cisowe to moje marzenie , niestety nigdzie w małopolsce nie mogłam ich dostać więc zrobię je sobie sama
Dzień dobry dziewczynki Dym dzisiaj mam, nie było kiedy usiąść do kompa.
Zbiorowo podziękuję wszystkim za opinie i glosowanie. Bardzo jestem wdzięczna.
Chciałam jeszcze napisać ze ja się wcale a wcale nie złoszczę. Wszelka krytyka i uwagi mile widziane. Nie po to wklejam swoje pomysły żebyście mi radośnie przyklaskiwały jak to jest super, tylko liczę na ciekawa dyskusje i opinie. Poprawianie bledow i inne propozycje mile widziane.
Asiu, wkleiłam projekt do oceny. I Ty swoja opinie wyraziłaś. Absolutnie nie poczułam się urażona ani nic takiego. Zmartwiło mnie jedynie to ze odbiór tych rabat jest inny niż planowałam. Zmyliło mnie słowo ''uroczo'' bo mi się kojarzy z babcinym ogródkiem
Formalny, klasyczny ( o ile rozumiemy to pojecie tak samo ) to jest właśnie kierunek w którym chciałabym pójść.
Jak jest projekt i działka na której od nowa tworzyć a do tego projekt Danusi, to nie ma to tamto musi być super.Pięknie to wygląda .Witaj ----pracy też włożyliście dużo i efekt jest od razu.Będę zaglądać i podziwiać bo jest co Pozdrawiam wiosennie Kulkę z cisa podcinaj odrosty co trochę --wyładnieje ,Ja takie kulki tworzę sama i mam kilka ale na niższych nóżkach