Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród pod lasem 13:17, 12 gru 2016

Do góry
AniMa napisał(a)
Tak tak chcemy czapkę i Ciebie w niej

ps. czy ja pisałam, ze taki eM to skarb....Szkoda, że mój w innych "zdolnościach" sie specjalizuje

Ania, zaraz będzie fotka

A mój małżonek to faktycznie skarb, choć czasem ma to skutki uboczne Na przykład tak dobrze gotuje, że musiałam 20 kg zrzucać po paru latach haha

Kawa napisał(a)

wianek super
ostatnio spodobały mi się gwiazdki brzozowe

czapkę poka...

Dzięki Kamila! Te gwiazdki są piękne, muszę powycinać sobie trochę większych, jak tylko dobry kawałek kory się trafi. Mam na kupie przygotowane na rozpałkę, muszę iść i poobierać kilka.
Typografia ogrodu 13:11, 12 gru 2016

Do góry
AniMa napisał(a)
Fakt, na drzwiach jest uszczelka, żyłkę dobrą mam - jak wrócę z pracy to polukam jak to zrobić...jak nie będę wiedziała, to się przypomnę. Dziękuję Ci duszyczko kochana
ja uzywam zyłki takiej chyba do 15 kg. gdy trochę się boję gdy np wieszam bardzo ciężki wianek tak jak ten z poroża daje podwojną zyłkę.
może obrazek pomoże
Pszczelarnia 12:38, 12 gru 2016

Do góry
Ach...wszystko takie baśniowe u Ciebie a czarne złoto i bluszczowy wianek to przyjadę i ukradnę
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 11:50, 12 gru 2016

Do góry
Kasiu ozdoby super, wianek w sweterku rozczula, anioły piękne(mam bliżniaki)

Jeżeli chodzi o sprzę - popieram Amica - od 13 lat mam tylko i wyłącznie i nic nie nawala...
Ogród pod lasem 11:48, 12 gru 2016

Do góry

wianek super
ostatnio spodobały mi się gwiazdki brzozowe

czapkę poka...
To tu- to tam- łopatkę mam ! 10:59, 12 gru 2016

Do góry
Granatowy wianek do białego ganku i troszkę miedzi .
Podobnie odczuwam estetykę "pasowania do siebie" - choć też nie do końca się w niej mieszczę, chyba.

Szyszki u Ciebie na wianku przypomniały mi, że mam 3 oryginalne ciężkie szyszki ze starego zegara i warto je wykorzystać. Może coś sklecę na bramkę?
Droga do spełnienia 10:33, 12 gru 2016

Do góry
Śnieg dzisiaj będzie Kasia i -7 też zobaczysz

wczoraj wiało baardzo

a taką niespodziankę zastałam w ogródku dzisiaj

moja wierzba klimanrock na którą chuchałam cały sezon bo chorowała
a jak się za siebie wzięła to mam o !

Pierwszy raz o 4 lata mój pies coś zeżarł

pocieszeniem miskant i rozchodnik jeszcze taki

a wianek wisi
Typografia ogrodu 10:04, 12 gru 2016

Do góry
AniMa napisał(a)
Asiu poradź mi jeszcze na czym można powiesić na drzwiach stalowych ciężki wianek??? Moje haczyki nie wytrzymują... Nie chcę kupować tego na 2kg, bo trochę kosztuję i brzydki jest...
drzwi zapewne maja uszczelkę.wystarczy tam na górze zachaczyc po całej górnej krawędzi zylke a jej końce zawiązać na wianki.jak nie bardzo jasno napisałam daj znać to wytłumaczenie obrazkowo
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 09:42, 12 gru 2016

Do góry
Weekand upłynął na przyjmowaniu rodzinki na urodzinkach młodszej Ze strojenia to przybył wianek na świeczniku nad stołem...
eM jak go mocował, to całą "łacińską litanię pod nosem wyśpiewał" ale potem siedział dumny jak paw, jak rodzinka chwaliła
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 09:34, 12 gru 2016

Do góry
Dziękuje, za Wasze pochwały
Wianek wiszący na pochwycie cały czas na wietrze powiewa....drażni mnie to bardzo, ale nie wizualnie, tylko dlatego ze może się zniszczyć. Muszę chyba sprawdzić metodę Angeliki... Chociaż wianek jest dość ciężki i potrzeba będzie duuuuuużo kleju....

Przez wiatr czapeczki mikołajowe prawie u sąsiadów już kilka razy szukałam

Typografia ogrodu 09:11, 12 gru 2016

Do góry
Asiu poradź mi jeszcze na czym można powiesić na drzwiach stalowych ciężki wianek??? Moje haczyki nie wytrzymują... Nie chcę kupować tego na 2kg, bo trochę kosztuję i brzydki jest...
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 08:04, 12 gru 2016

Do góry
AniMa napisał(a)
Taki żarcik ogrodkowy jeszcze

Wianek świetny! A tu też bardzo ciekawie...śnieżek tylko by się przydał
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:54, 12 gru 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Do salonu i sypialni pasują tylko biało-zielone dodatki. Tam beton ma zakaz wstępu

Polinko cudnie!!!Od razu widać, że wianek jest Twój
A ten jeleń to nabytek,czy Twój handmade?
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 07:15, 12 gru 2016

Do góry
Na poniedziałkowe dzień dobry.
Handmade mojego taty:
Tu przedstawiać trzeba
Wianek
Ogród pod lasem 22:32, 11 gru 2016

Do góry
Hihi Rytla, naśladownictwo jest najwyższą formą uznania, kopiuj do woli Zamówiłam na Allegro, od Dalia-RP. Gwiazdki 4 cm, pudełko 100 sztuk wystarcza na taki wianek jak mój czyli 30 cm. No chyba, że rozmieścisz w większych odstępach.
Ogród pod lasem 21:27, 11 gru 2016

Do góry
wianek slicznie wyszedł
Ogród pod lasem 21:25, 11 gru 2016

Do góry
Wianek prześliczny!
Witam w klubie oddzielonych zieloną szmatą, moi sąsiedzi też lubią takie klimaty
Tu ma być ogród :) 21:22, 11 gru 2016

Do góry
UrsaMaior napisał(a)

Aaaa lampki zewnętrzne to mam od 2 tygodni chyba, małżonek wieszał jeszcze jak ładnie było A w domu coś się nie możemy zmobilizować...coś tam zrobiłam, jeden wianek, parę gwiazdek, ale bez zapału. Pogoda nie nastraja, strasznie u nas leje i wieje

Co do róż to faktycznie, lepiej zabezpiecz. U mnie wszystko osłonięte drzewami, więc odpuszczam sobie. Do tej pory żadna nie zginęła, choć szczerze mówiąc nie zmartwiłoby mnie to. Mam ich za dużo, zdecydowanie.

Mój eM koszmarnie nie lubi tej czynności, 2 lata temu wykorzystaliśmy wszystkie świecidełka jakie mieliśmy, bo to był pierwszy rok, gdy mieszkaliśmy, a w zeszłym roku to już eM powiedział, że dookoła domu na rynnach nie wiesza, ja też jakiegoś parcia na to nie mam, więc nie naciskam, zawiesimy na balkonach, bo to proste, nie trzeba z drabiną dookoła domu latać

No właśnie jak ma się tak osłonięty ogród jak Ty to można spać spokojnie.
Wianek z gwiazdkami widziałam, moje klimaty, nawet bardzo podobny pokazywałam po giełdowej wyprawie.
Tu ma być ogród :) 21:03, 11 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Och powiem Ci Iza, że w domu to już mam świątecznie, ale światełek podwórkowych to chyba wcale nie będzie, eM mi zmyka na cały tydzień teraz, a takie fajne gwiazdy kupiłam...

Moje róże to jeszcze młodziaki, a poza tym żywopłoty małe przez co wiatr po całym ogrodzie hula, bałabym się o nie

Aaaa lampki zewnętrzne to mam od 2 tygodni chyba, małżonek wieszał jeszcze jak ładnie było A w domu coś się nie możemy zmobilizować...coś tam zrobiłam, jeden wianek, parę gwiazdek, ale bez zapału. Pogoda nie nastraja, strasznie u nas leje i wieje

Co do róż to faktycznie, lepiej zabezpiecz. U mnie wszystko osłonięte drzewami, więc odpuszczam sobie. Do tej pory żadna nie zginęła, choć szczerze mówiąc nie zmartwiłoby mnie to. Mam ich za dużo, zdecydowanie.
Ogród pod lasem 19:29, 11 gru 2016

Do góry
bardzo ładny ten wianek bardzo bardzo
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies