Robiłam kiedyś wiosenny wianek, prywatny wielkanocny i pastelowych matowych bombek używałam jako dekoracji.i choć nikogo to nie zrazilo jakoś świadomość że mam w kwietniu bombki na drzwiach mi przeszkadzała
Na choinkę czekam.i Twoja i moja dziś ma podnosiła bo wiatr na razie nią targa
Robiłam kiedyś wiosenny wianek, prywatny wielkanocny i pastelowych matowych bombek używałam jako dekoracji.i choć nikogo to nie zrazilo jakoś świadomość że mam w kwietniu bombki na drzwiach mi przeszkadzała
Na choinkę czekam.i Twoja i moja dziś ma podnosiła bo wiatr na razie nią targa
Wczoraj po ubraniu choinki wymyśliłem sobie, że postawię na małym stoliku tackę - totalnie nie wiedziałem z czym Powstało coś z... hmmm - odpadków Dosłownie - domek wyrzuciłem tydzień temu i wczoraj grzebałem w worku, bo mnie olśniło, że jednak się nada
W tym roku postawiłem na pink - i powiem Wam w sekrecie (więc ciiiii!), że... lubię różowy... Wsssssssssstyd jak stąd do Australii, no ale... cóż zrobić?
Na schodach przy choince postawiłem... swoje kalosze Na zdjęciu można również zaobserwować jak wieje...
A na koniec... hit dnia! Renifery
Miały stanąć na schodach, ale biorąc pod uwagę fakt, że mnie prawie zdmuchło dziś z drabiny to takie patyczki odfrunełyby szybko Więc... skończyły w łazience