Fotek z sobotniego wiankowania mam niewiele, poza tym robiłam telefonem bez lampy wiec wyszły jakies takie mroczne, za oknem było buro i szaro wiec we wnetrzach te foty byle jakie ....
Córcia Reni przy pracy...
rozgardiasz i bałagan ...ale widac że praca wre...
I niektore rezulatay naszych działań :
Wianek Reni -rozark...latałam z nim po domu żeby go dobrze uchwycic aparatem iostatecznie najlepsze foty, najbardziej doswietlone wyszły mi na tarasie
Wianek Moniki - Monki, taki do położenia na stole z olbrzymią świecą w środku
I to by było tyle...spotkanie sympatyczne, dziewczyny i ich córki fantastyczne, szkoda że tak krótko
Zapraszam za rok wszystkich chętnych już dzisiaj na wspólne wiankowanie !
Efekty są, szczególnie zauroczył mnie ten ze swieczką w środku, z tymi malusimi bąbkami spiralnie ułożonymi. Fajny dzień miałyście poza tym.
Zrobie sobie identyczny tylko w innym kolorze, poprostu takie mam bąbki, nie będę innych kupować
A warkoczyk to juniorka rozark?
Edit. Kurde poza tym pisze się rozdzielnie- byki u Ciebie robię
Skoro już dorwałam sie do wrzucania fotek to pokaże kilka z mojej wczorajszej wycieczki na otwarcie nowego Dworca Łódź Fabryczna...rozmach i wielkość tego dworca jest rzeczywiście godna podziwu, jeszcze jest taki pusty, szary, brak w nim treści tzn. kolorów, plakatów, reklam, sklepików, punktów gastronomicznych dlatego teraz tym bardziej robi wrażenie pustych, wielkich przestrzeni....
Oto kilka ujęć:
Warszawa centralna może się schować. Nie znałam tego dworca wcześniej. W ciężkich czasach przyjeżdżałam do Łodzi na zakupy, ale na Kaliską, o ile dobrze pamiętam