apropo kupy, mój syn lubi ziemniaczki tylko gotowane jak są pokrojone w kostkę ale nie jak są rozgniecione, i ostatnio mi opowiadał co było na obiad w szkole i mówi że znów nie zjadł ziemniaków bo on ..
nie lubi ziemniaków w kupie
Karolcia- nie zapomnij o mnie jak cosik ci się w oko rzuci
Jazzy- takie gorące kobiety też potrafi zmrozić? Jeśli na avatarku to ty to aż mi ślinka cieknie
Dzięki za pintesy
Marzenko- żeby moje dzieci się cieszyły na nasza nieobecność to dużo włosów musi mi jeszcze zsiwieć to maluchy w sumie
Ale ci zazdraszczam, młoda jesteś a dzieci już odchowane i czas masz dla siebie
Kasia z planety- Bajkał i ja chętnie bym zaliczyła, zresztą ja mam dusze podróżnika więc gdziekolwiek byle w drodze
Zielona- właśnie pracochłonne a mnie się nie chce bo leń jestem i czasu wiecznie mało
Ale podziwiam podziwiam, dzięki za info o werbenie
Makkasia- ja na razie to w marzeniach w Azji byłam
O jarzmiankach doczytałam u ciebie, dziękuję
Magda29- spryskałam tym niepopularnym środkiem na R...
Zdechło. Nie wraca.
Anita- u ciebie to w sumie ciągle jakieś drobne zmiany unowoczesniające chyba . A dzieci Wasze już duże są i jak to wtedy ? same mają pomysły? Da się coś negocjować? Jak będzie?
Całusy dla Wszystkich
Wszystkim dziękuję za głosy nad kolorkiem. W sumie decyzja jeszcze nie podjęta, musze jeszcze se polukać
Malkul, napisz proszę czego w końcu użyłaś na tą trawę wyrastającą między kamykami, bo ja mam już tak dużo, a wyrywanie nic nie daje okropnie to wygląda
Robię dokładnie tak Otwieram drugie okno i każdą odpowiedź kopiuję w pierwszym do jednego posta... Niby porządkuje watek, ale jest pracochłonne...
Malkul - werbenę uszczykiwałam. Z każdego uszczkniętego pędu wyrastało kilka kolejnych kwitnących później, niż by kwitł ten uszczknięty, więc zagęszczasz tym sposobem roślinkę i przedłużasz kwitnienie.
To ja też sie piszę bo Tajlandia mnie bardziej kusi niż Kuba
Malkul moja corka to się ucieszy jeśli jej dom na dwa tygodnie wolny zostawię ale Twoje dzieciaczki jeszcze są na wcześniejszych etapach rozwoju rodzicielskiego
Lecę czytać dalej
Dla dziewczynki zagłosowałabym za rożem z szarym.... Ale sama mam teraz fazę na szary z miętą... A raczej z nasyconym turkusem.