Wierz mi że serce włożyłam - zwłaszcza jak mowiłam o babci - nawet operator zaniemówił Niestety o babci nie będzie bo za krótki czas te ostatnie minuty a trzeba by było z Mają nawiązać temat - za to jej obrazek będzie
Pogoda ładniesza była dziś - ale nie narzekam - bo uniknęłam zniszczeń mrozowych a i kwitnięcie było wspaniałe Dzis magnolka się rozwineła ale śliwy opadły...
Irena..poszło do zera.. liczyłam, że jest jeszcze w pąkach to tak nie zmrozi.. niestety poszło do spodu.. Kolejny rok i ani kwiatka.. na początek kilka kwiatów gwieździstej i potem wszytko idzie się paść..
To foty z 2016 roku!!!!!! wiesz ile urosły przez 3 lata??? I przez 3 lata zero oglądania kwiatów.. zero frustracji.... płyniemy dalej.. są gorsze rzeczy niż kfiotki..
Ale w takim razie po cholerę cokolwiek sadzić..
2016.... ostatnie kwiaty, ładne były... zawsze mogę wrócić i obejrzeć sobie fotki..
Ciekawa jestem tego powojnika. Rosnie tam juz 4 lata, nigdy nie zakwitl, o dziwo przezyl zeszloroczna wymiane plotu. Dawno juz zapomnialam, jaka to byla odmiana, i czy nie bylo pomylki
Gorski
hortka wariatka, kto to widzial paczki w marcu!
Choiny kanadyjskie i zdechłe turzyce SS.
Ten jasny pasek trawnika to przeniesiona darń z.miejsca, w którym wsadzilam magnolię, recykling trawnikowy
Jagodnik z borówkami, malinami i jeżynami