Wszystko wczoraj w zmroku posadziłam aby nie zachło!
Dziekuję , gdybyś miała nadmiar werbeny to jeszcze się po dwie sadzonki uśmiechnę
A runiankę posadzę pod lilakami aby mi chwasty nie rosły
Ja nieczasowa jestem, wybacz ale do. Ciebie musze zawsze wpaść i zajrzeć co się dzieje.
Po dwóch dniach ulew chwastowiskow ylazlo niewiadomo skąd.... A najbardziej na mojej kostce granitowej...dzisiaj M'a wyposażę w opryskiwacz i do dziela !
A ja moźe potnę kolejne dwa - trzy bukszpany... Kurcze nawet nie mam czasu zrobić szablony, dlatego na razie tne male kulki, do ktorych pomocy nie potrzebuję szablonów
Wot i mamy odpowiedź nt skuteczności nicieni.....
Aż sie boje mojej rabaty testowej ruszać.... Pod świeżo posadzony żurawkami... Bo pewnie taki sam obrazek zobaczę....
Pieknie, pięknie, pieknie!!!
Frosted curlsy idealne do dzielania ale taraz ich szkoda i za pózno. Chyba najlepiej dzielić tarwy wiosną. Bo jak podzielisz jesienia to mogą potem wymarznąć. Ale ja się nie znam...
Stipa mnie zachwyca, czy Twoja z sadzonek czy siana?
Wykorzystanie dozownika Magiczna Siła do dawkowania innych nawozów
Dodozwnik magiczna siła 500 ml dawkowanie
- magiczna siła standardowo 7 łyżek stołowych (jesli dawkowanie na opakowaniu 2 łyżeczki na 10 l) rozpusćić w wodzie
- niebieska hortensja MS - uwaga 35 łyżeczek lub 18 Łyżek!!!
- Florovit uniwerslany 7x 40 ml = 280 ml i uzupełnic do pelna zbiorniczek
Stanadrodowo dozownik jest odpowiednikiem 7 konewek 10 l czyli dawki nawozu dla 70 l
Aga ja leje na oko, ale skoro niektorym jest potrzebna prezycja prosze :
Dodozwnik magiczna siła 500 ml dawkowanie
- magiczna siła standardowo 7 łyżek stołowych (jesli dawkowanie na opakowaniu 2 łyżeczki na 10 l) rozpusćić w wodzie
- niebieska hortensja MS - uwaga 35 łyżeczek lub 18 Łyżek!!!
- Florovit uniwerslany 7x 40 ml = 280 ml i uzupełnic do pelna zbiorniczek
Stanadrodowo dozownik jest odpowiednikiem 7 konewek 10 l czyli dawki nawozu dla 70 l
Rdza na żurawkach.... No własnie... Drugi rok z rzedu moje caramel padają..... Brązowe plamy na lisciach i stopniowe zasychanie... Opuchlakow w korzeniach te nie miały...
Nie mam pragnienia... Ja dzisiaj zaczęłam akcję cięcia bukspzanow do 22... I nawet 10% nie pocięłam... Jakbym miala jeszcze coś sadzić to bym padła....