Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Madzenka 22:30, 04 cze 2014

Zeta napisał(a)

Madżenka jak masz pragnienie sadzenia wpadaj do mnie wydzierżawię Ci kilka tys metrów hihi

Nie mam pragnienia... Ja dzisiaj zaczęłam akcję cięcia bukspzanow do 22... I nawet 10% nie pocięłam... Jakbym miala jeszcze coś sadzić to bym padła....
makkasia 23:11, 04 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Reszta sorki, ale mus uciekać z kompa....
Mam kilkakandydatów do wyciepania... chyba jednak nie lubię ciemnych kwiatów... są szaro-bure i ponure.. dzisiejsze ciemne barwy.. fajne na foto, ale real..... w myśł zasady "wesoło jak w rodzinnym grobowcu"

a ja oszalałam na punkcie tego koloru i kupiłam kosmosy czekoladowe, Jak będziesz wyciepywać te to pamiętaj o mnie
Aniu ja mam dokładnie taki sam stosunek do moich roślin zawsze musze znależć im domek ...kilka ogrodów już pewnie przez te 13 lat zapełniłabym oddanymi roślinami
No i po obejrzeniu wszystkiego ... szał, szał kolorów, zapachów, kształtów i dobrze, że z oknem ciemno Dobranoc
Nikita 23:36, 04 cze 2014

Aniu, wklej jeszcze jakieś zdjęcia twojego bonsai dla ubogich...Ja w tamtym roku też w tym temacie radosną twórczość uskuteczniałam, ale mus jeszcze podciąć mojego, bo jakiś za gęsty jest. Twój o wiele ładniejszy - muszę podpatrzeć
Buziaki przesyłam
Sebek 23:37, 04 cze 2014

Ania - mi wczoraj przylepiły się do łapek dwie trawki i nie mam gdzie ich dać... Do donic szkoda, a na rabatach nie konweniują....Ciężkie to ogrodniczkowanie Ale nowe zakupy super
Kuklik 00:39, 05 cze 2014

Nie wiem jak to się stało, że jeszcze nie dotarłam do Twojego ogrodu
To ten chroniczny brak czasu...
Zaległości nie nadrobię, ale będę zaglądać na bieżąco
Bardzo mi się spodobał ten Twój tekst
i wychodzi frustracja... zagospodarowałam miejsce wywalając jedną trzykrotkę.. po co mi ich tyle.. rytmiczność w angielskich rabatach.... a czy ja mieszkam w Anglii by mieć angielskie rabaty???
no jak nic bratnia dusza
Rabaty urządza się sercem, a nie zasadami
Ściskam mocno
paniprzyroda 00:45, 05 cze 2014

Jarzmianka w realu taka ciemna? Śliczna, szukałam takiej. Wstawiłam zdjęcie swojej, kolor raczej nie przekłamany.
A rabaty mamy takie, jakie nam pasują, Kuklik ładnie to ujęła. Pozdrawiam, bo za chwilę znów czasu mieć nie będę by pisać
monteverde 01:04, 05 cze 2014

Kuklik napisał(a)
Nie wiem jak to się stało, że jeszcze nie dotarłam do Twojego ogrodu
To ten chroniczny brak czasu...
Zaległości nie nadrobię, ale będę zaglądać na bieżąco
Bardzo mi się spodobał ten Twój tekst
i wychodzi frustracja... zagospodarowałam miejsce wywalając jedną trzykrotkę.. po co mi ich tyle.. rytmiczność w angielskich rabatach.... a czy ja mieszkam w Anglii by mieć angielskie rabaty???
no jak nic bratnia dusza
Rabaty urządza się sercem, a nie zasadami
Ściskam mocno

mądrze prawicie niewiasty
a te ciemne landini, rudbekie i jarzmiankę to ja bardzo chętnie, po co na śmietnik maja iść
Milka 05:56, 05 cze 2014

Nowe zakupy super, w koncu mistrzyni wszystko upchnie
Tez sie zarzekalam, ze konirc, a kupiłam kilka klonow, buksiki, trawy, trzmieliny i wymyslilam kolejna rewolucje teraz jestem na etapie szukania paproci, którymi zachwycalam sie u Justyny
Jak przygotowania do wizyty ekipy z Maja, dajesz radę?
Milka 05:57, 05 cze 2014

Nowe zakupy super, w koncu mistrzyni wszystko upchnie
Tez sie zarzekalam, ze konirc, a kupiłam kilka klonow, buksiki, trawy, trzmieliny i wymyslilam kolejna rewolucje teraz jestem na etapie szukania paproci, którymi zachwycalam sie u Justyny
Jak przygotowania do wizyty ekipy z Maja, dajesz radę?
Poziomka 09:08, 05 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
I teraz sie cieszę bo nowe i fajne, a martwię się..... no wiecie czym....... czy ktoś mi współczuje tak naprawdę i z serca i rozumie mnie????

Aniu rozumię . Ale trawniki mają tę przypadłość że się kurczą
A pana bylinowego zazdroszczę - pewnie po wizycie u niego mój trawnik by się skurczył.
Pozdrawiam Jasia