O jaki ruch jak mi miło
Paweł grab za chatką nie narysowany bo myślę że tam nic nie urośnie jest między blaszakiem a chatką tak nie mam serca go tam chować..
Dlatego pomyślałam żeby ten ostatni byl jak najbliżej żeby trochę zasłonił tą wnękę i dodatkowo by mi mąż zrobił tam kratkę na powojnik..
Aha nad szambem nie wiem ile tej ziemi ale wiem że przy robieniu trawnika trzeba było przedłużać te kręgi betonowe, myślę że 40-50 cm byłoby tej ziemi no ale zostanie pod spodem puste szambo to ta ziemia nie przemarznie?
Zana od początku zamysł był minimalistyczny, te kosodrzewiny tak mi cienko wyszly bo krzywo zrobione zdjęcie kartki i by mi weszło jedno na drugie

a żywopłotów nie lubię i co ja na to poradzę. Wiem, z przodu też mam siatkę i nigdzie tak naprawdę nie mam tła dla tych moich roślin..
Kosodrzewina dlatego bo mam piach i kosodrzewiny na tej wsi ladnie rosną

Ta wiśnia piękna ale chciałam mieć z tamtej strony ala żywopłot z traw a Paweł napisał i myślę że ma rację, że miskanty z drzewami kolumnowymi nie grają, ja to bym wszystko upchnęła ale to się kłóci z tym minimalizmem.
Przysiądę i przeanalizuję wszystkie Wasze uwagi

dziękuję, że jesteście :-*
Ja to w ogóle mam rozdwojenie jaźni bo jak tak to wzdychałam za elewacją a jak teraz maj się zbliża wielkimi krokami to czuję panikę czy będzie ładniej czy nie bo trochę się przyzwyczailam do tego mojego bunkra

nawet wpadłam na pomysł żeby go na antracyt całego zrobić

ale mój mąż się nie zgodził ;-p