Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:12, 20 lis 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Wiesz ja w przerwie kawowej testuję organoleptycznie kolejne nowe ja wolę czerwone kapsułki nowośc tej jesieni

A dla Panów też som? Trzeba Cię wspierać, żeby na kolejne zaplanowane przez Ciebie rewolucje środków nie brakło
Ogrodnik Mimo Woli cd 18:20, 20 lis 2014

Do góry
Sebek - wolę nie myśleć co mój M myśli... a swoje riposty wygłasza głosem spokojnym i cichym .. takie kompletne moje przeciwieństwo.

Przemek - żadna propozycja, zaproszenie do włączenia się do akcji.. do której i tak miałam się przyłączyć .. koleżanka tam już się zapisała

A karagana ma kręcony pieniek, przycinam ja mocno i też rośnie jak drapak, najchętniej zrobiłabym out, ale M nie pozwala.. normalną karaganę jakiś grzyb załatwił 4 lata temu.. przędziorki mu pomogły. Patrząc na te dwa drapaki jestem przędziorkom wdzięczna za załatwienie jej.

Agnieszka - liści mam pełno... nie idzie tego wysprzątać.. trzeba by urodzić się Kopciuszkiem.. na szczęście tak nie jest.. niech lezą, wiosna zasilą glebę .. Zamiast zbierać liście wolę z Muminkiem iść do Świata z kulkami I zaraz gonię na stepa.. wolę pomachać nogami w ciepełku i w sali niż na zewnątrz Jestem zmarzlak straszny.

A tak było tak....... a liściom nic nie będzie Jak pierzynka dla bylinek

Ogrodnik Mimo Woli cd 17:59, 20 lis 2014

Do góry
Hasła męża świetne, jednak on to dobrze Cię zna Ja w szkole średniej byłem uważany za mistrza ciętej riposty... A ja tylko półgłosem stwierdzalem rzeczywistość... A i tak to najbardziej trafne zachowywałem dla siebie...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:34, 20 lis 2014

Do góry
Jingle bells, jingle bells.... Sorry - tak mi się skojarzyło Śnieg zatrzymaj dla siebie - bo ja jak Ania w lesie tez z pracami jestem;
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 16:19, 20 lis 2014

Do góry
Po prostu jestem zachwycony tą wiadomością jak i zdjęciami - Danusiu, nie watpię w to, że przebijesz wszystkich Anglików w tworzeniu rabat bylinowych Ale będzie się działo!

Za dedykację dziękuję
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:13, 20 lis 2014

Do góry
Mira napisał(a)
Sebku jak tam bez ogrodu sobie radzisz? Zrobiłeś jakąś namiastkę w nowym miejscu chociażby na parapecie?

Właśnie robię Tylko nie chcę przesadzić co by buszu z mieszkania nie zrobić A nie od dziś wiadomo, że my ogrodnicy lubimy przesadzać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:48, 20 lis 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Sebko piekna pogoda juz nieaktualna dziewczyny snieg pokazuja wrrrr.

Twoje sadzenie roslin jak widac tak celne i precyzyjne ze przesadzac nie musisz ...pozazdroscic pozdrowienia dla mamy

I jak Ci na Ślasku ?

Jola - przecież ja co najmniej raz w roku ogród do góry nogami przekopuję Także mam cela jak baba z wesela Oczywiście to tylko powiedzenie - co bym szowinistyczną swinią nie został A jak wiadomo kobiety emancypowane teraz som

Śląsk jest świetny Zwlaszcza jak się wszędzie ma blisko i miejsca na nudę nie ma Choć wczoraj trochę się nudziłem i meble w pokoju miejsce zmieniły - i zrobiła mi się luka na długą i wąską donicę... Ehhhhh - ja to bym w każdym kąciku kffffiatka upchnął Z naturą nie wygrasz Choć jest to też idealne miejsce na lampę stojącą - Artemide byłaby świetna, ale nie wygrałem w Totka, wiec na razie pozostanie ona w strefie tych nierealnych marzeń
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 13:15, 20 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Ja również powrotu do formy życzę i macham mocno obiema "ręcami" - co by zarazki od Ciebie przewiać

Dzięki Seba, wszystko się przyda
Początki w Kruklandii 11:39, 20 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Ale świątecznie już z Kruklandii - czuć już tę magię świąt
Na święta jeszcze nie sprzątam - będę w Wigilię Bo do 23 grudnia mam zajęcia... I gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie?

Życie to nie je.bajka
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:13, 20 lis 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sebek zajrzyj do Obi, może jakaś wyprzedaż donic będzie.

Nawet nie wiesz jakby mi pasowała taka czerwona donica jakie Ty masz w ilości sztuk dwie Na pewno tej wyprzedaży nie robisz? Zajrzę na pewno -może nawet dziś?

Macham!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:10, 20 lis 2014

Do góry
ewa004 napisał(a)
Szalony

Przyganiał kocioł garnkowi My wszyscy tutaj po jednych pieniądzach
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:10, 20 lis 2014

Do góry
popcarol napisał(a)
hahaha, głodny ale z upatrzoną roślinką Nasz jesteś!

Oj tam głodny - zaspokoiłem swój głód ogrodniczy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 07:07, 20 lis 2014

Do góry
Sebek zajrzyj do Obi, może jakaś wyprzedaż donic będzie.
Początki w Kruklandii 22:13, 19 lis 2014

Do góry
Ale świątecznie już z Kruklandii - czuć już tę magię świąt
Na święta jeszcze nie sprzątam - będę w Wigilię Bo do 23 grudnia mam zajęcia... I gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:17, 19 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja przekopujac po raz n-ty ogród jesienią tez tak stwierdziłem, że człowiek musi wszystkiego spróbować by wiedzieć co chce mieć w ogrodzie A i tak nigdy do ideału nie dojdzie Ale zabawy z lopatą nic nie zastąpi

Taaa? Przyjedź pomachać łopatą w twardej jak skała glinie, to Ci powiem, co zastąpi zabawę z łopatą... zabawa w rehabilitację

polinka napisał(a)
Bardzo ciekawa dyskusja i na moją listę chciejstw kilka kwiatków wpadło

To dobrze, że nie tylko ja mam pożytek
Lawendowy zawrót głowy 20:07, 19 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Oświetlenie domu wow, na święta nawet lampek nie trzeba

Sebek to zabrzmiało jakbym przesadziła hihihi chyba ze cyganisz
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 18:20, 19 lis 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Dzisiaj popatrzyłam na długoterminową i jakoś lepiej widać, już ten przewidywany śnieg gdzieś poszedł, na plusie na razie u mnie. A ja sobie dziś jak wróciłam - wymieniłam w donicach zmurszałe roślinki, biedne co już się poddały i wsadziłam pod okrągłymi lustrami wielkie bukszpany - płaszcz bluszczu - bez zmian.

Pozamiatałam, na tarasie przy stole też wymieniłam w skrzynkach hortensje na małe bukszpaniki (po dwie kulki). Zamiotłam.

Jeszcze pod cisami znalazłam 5 małych doniczek z miniaturowymi narcyzami - też posadziłam noorając się (jak mówi Sebek) pod gałęziami. O mało nowej kurtki nie poszarpałam

Pewnie się powtarzam, ale uwielbiam Twoje posty pt. Co robiła dzisiaj Danusia Pozdrawiam cieplutko
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 17:57, 19 lis 2014

Do góry
Dzisiaj popatrzyłam na długoterminową i jakoś lepiej widać, już ten przewidywany śnieg gdzieś poszedł, na plusie na razie u mnie. A ja sobie dziś jak wróciłam - wymieniłam w donicach zmurszałe roślinki, biedne co już się poddały i wsadziłam pod okrągłymi lustrami wielkie bukszpany - płaszcz bluszczu - bez zmian.

Pozamiatałam, na tarasie przy stole też wymieniłam w skrzynkach hortensje na małe bukszpaniki (po dwie kulki). Zamiotłam.

Jeszcze pod cisami znalazłam 5 małych doniczek z miniaturowymi narcyzami - też posadziłam noorając się (jak mówi Sebek) pod gałęziami. O mało nowej kurtki nie poszarpałam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:46, 19 lis 2014

Do góry
Jadłem spaghetti - tylko nadal donicy nie mogę znaleźć Chyba się przejadę po marketach - a nóż trafię na jakąś wyprzedaż
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 17:16, 19 lis 2014

Do góry
Ja również powrotu do formy życzę i macham mocno obiema "ręcami" - co by zarazki od Ciebie przewiać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies