Ja kupiłem w tamtym roku trzy, Rzeczywiście maja pokrój krzaczasty. Kupiłem go pod wpływem Ginnala w Dusznikach Zdroju. Tam rośnie w formie drzewa. Swoje również tak poprowadzę.
Zdjęcie absolutnie nie oddaje kolorów. Pokazuję jedynie kształt. To ten na pierwszym planie. Rośnie do 5 m. Mój aparat źle robi zdjęcia. Jednak możesz mi wierzyć: to jest PŁONĄCY klon. Kolory czarują. Jak potrafi wyglądać sprawdź w necie
Trzymam kciuki za Grzegorza, mam nadzieję, że zabieg pójdzie zgodnie z planem. Później i tak trzeba się oszczędzać, dobrze że twój kręgosłup mocny to podstawa przy większym ogrodzie. Ciągle jest coś do roboty. Buksy podcięłaś mistrzowsko Faktycznie stają się towarem deficytowym, dlatego zaczynam kupować cisy. Trochę droższe od bukszpanów ale może dłużej przetrwają. Zastanawiam się czy z cisa można zrobić taką niską obwódkę jak z bukszpanów? Pewnie można tylko czy będzie tak samo lekko wyglądać? Dumam ostatnio nad tym
Mam tak samo. I na ogrodowej i piłkowanych hortkach. Też coś czuję że kwiatka nie uświadczę. W zeszłym roku miałam tak samo na hortkach Preziosa i ani jednego kwiatka. Zaczynam mieć coraz większą ochotę je wymienić na coś innego. Odbijają potem od ziemi ale duże już nie urosną.
Niedzielne buziaki Kochana Czy u ciebie tez pada?
Obrastaj w piórka bo zdolna dziewczyna z ciebie, a przy tym pracowita
Ja wczoraj kupiłam na próbę trochę kamyków, rodzince się podoba, mnie kształt też ale kolor...?! W słońcu niemal jednolity, w deszczu kolorowy Zrobię fotki, może coś doradzicie
Ogród to faktycznie studnia bez dna a jak jeszcze tobie tony zabrakło to tym bardziej bez dna Do zobaczenia mam nadzieję wkrótce
Pada, pada deszczyk Wreszcie pada!!! Budził nas w nocy, teraz też kropi, jest cudownie... Deszczowej niedzieli Wam życzę Czasami deszcz bywa zbawieniem...