Aniu - dziewczyny profesjonalny sprzęt przywiozły a ja tylko telefon stary mam. No i co inne spojrzenie to też inny ogród się wydaje.
Dziewczyny - HELP!!!! - potrzebna mi wasza pomoc. W okolicznych sklepach bezskutecznie szukam kulki cisowej na pniu. Pieniek o wysokości 40 cm potrzebuję. Kulka może być mała do podrośnięcia ale nie większa jak 30 cm. Druga sztuka na 20 cm pniu by się też przydała. Jakbyście gdzieś widziały - proszę dajcie znać. W okolicy jak już coś jest to tylko takie przy ziemi lub z bukszpanu a tego mi starczy. Wysyłka wchodzi w grę. Byleby dobra jakaś dusza pomogła w temacie.
Mnie zawsze zadziwia fakt, że ogród w cudzym obiektywnie zyskuje nowy wyraz. Zdjęcia Anuli i Kasi to prawdziwe cacka.
Iwonko, z przyjemnością przeczytałam i obejrzałam relację ze spotkania.
Bardzo, bardzo Wam zazdroszczę tej możliwości spotkań w niewielkim gronie.
Iwonka nawet nie wiesz jak ja się cieszę. Muszę Ci niestety odebrać tytuł matki chrzestnej magnolii. No jak nic należy się on Jolance, bo to ona go w tym gąszczu sadzonek dla mnie wypatrzyła. Ale klonik zostaje Twój. Jak dobrze, że tak kategorycznie powiedziałaś "bierz". Wpasował się idealnie, tzn. trzeba go leciutko w lewo przesunąć co wiąże się z przesadzeniem małego rh, wiadomo tetris musi być. W sumie to drobiazg, ale zrobię to po kwitnieniu rh.
Ciski cudne, moim zdaniem super się wkomponują w ruderową.