Aniu gratuluję! Jeszcze nie oglądałem, ale czekam na odcinek jak na rozpakowanie prezentu gwiazdkowego A komentarze tylko powodują jeszcze większą ciekawość
Ewa - w tym roku Gosia posadziła pewnie dwa razy tyle Czekamy na maj przyszłego roku! I na czerwiec, bo wtedy różyczka panująca na forum będzie pokazywać swoje "owoce"
Kocham tą zmienność w Twoim ogrodzie - jak mamy nie zmieniać naszych rabat choćby kilka razy w roku jak sama co chwilę udoskonalasz swoje? I za każdym razem zmiana jest jeszcze bardziej trafiona
O ludzieee to faktycznie sypnęło brrr no nie zazdroszczę bo każde grabienie liści przy sprzątaniu tego się chowa !!! Oczywiście efekt końcowy perfekt. W korze zostawiasz tak jak chyba Sebek radził?
W komplecie jesteście już w domu? Buziak
Upierdutać - dobre Za przywrotnikiem jakoś nigdy nie przepadałam, chyba że we wrocławskim Ogrodzie Botanicznym albo u Agi z kwadratowego. Za to bodziszki - są na liście
Może przywrotnik? On jest ładny od wiosny i jak sie rozrośnie to by chyba ciut wystawał znad żywopłotu - tylko potem trzeba go upierdutać przy ziemi, bo czasem nawet liście po kwitnieniu wyglądają źle Może bodziszki byłyby tez odpowiednie? Albo kocimietka?
Co ja na to? Jak na lato Zerknij Ta choinka jest trochę skromna, ale do Twojego wnętrza ta kolorystyka pasuje jak najbardziej
W Katowicach choinkę chyba też będę mieć w takiej kolorystyce A w domu jak zwykle srebro, złoto i po raz drugi turkus
Taka choinka nie będzie smutna tylko wg mnie musi mieć mnóstwo białych lampek w ciepłym kolorze (jak wiemy biały białemu nierówny - no bo jak nie jak tak ) i musi stać w świetle by jej zieleń była bardziej widoczna - w cieniu choinka potrafi być niemal czarna i wygląda smutno - a światło dodaje jej swego rodzaju....wigoru Ot - filozofia ubierana choinki - Sebek copyrights
Sebciu jakie czyste powietrze..... Od czwartku u Was wisiał smog.... U nas tylko wczoraj...dzisiaj wiatr rozwiał wszytsko. Czułam sie jak w Pekinie ...
Przyszedł weekend, wiec znów zacząłem mówić jakby ktoś gwoździem metalowy przedmiot pieścił Chyba czyste powietrze źle na mnie działa
Tak czy inaczej zdrówka Ci życzę
Idę oglądać odcinek od Ciebie, bo wczoraj nie zdążyłem