Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

grazyna_olsz... 11:03, 16 lis 2014

Aniu gratulacje
Ogród piękny i elegancki i kolorowy a ogrom gatunków mnie powalił
,gospodyni przeurocza i bez tremy przed kamerą a wnusio odjazdowy jak zawsze
Pozdrawiam
AsiaK_Z 11:12, 16 lis 2014

Aniu, pięknie. Ogród cudo, Muminek słodki, okno? słów po prostu brak. Pozdrawiam Ciebie, Męża i całą Twoją Rodzinę
AgnieszkaW 11:18, 16 lis 2014

Aniu, jeśli chodzi o Ciebie i e-Ma - pełen profesjonalizm, naturalność, sympatia. Jeśli chodzi o ogród - piękny, energetyczny, pełen koloru, kwiatów i zapachów, taki Twój, choć brakowało mi ujęć rabat i ogrodu z dalszej perspektywy, a wiem, że warto to było pokazać, brakowało mi też ujęć rabaty z werbeną. Rozumiem rozgoryczenie, że nie pokazali kwitnącej wisterii, wykorzystania drabiny jako pomocy przy przesadzaniu, szkoda... ale reszta widoków nadrobiła. Ogród masz piękny, świetnie wypadliście, możesz być dumna, bo ja jestem dumna z Ciebie i Twojego męża, i z Feliksa, i Miśka, którego nie pokazali. Buziaki
Mala_Mi 11:23, 16 lis 2014

Cieszę się, że się Wam podobało, to łagodzi te braki które widzę..

Idę przesadzić różę.. piękna pogoda.. ruch na powietrzu mi dobrze zrobi...

Potem obejrzę jeszcze raz...... na spokojnie... bo niestety moja dość energiczna natura buzuje.....

Tego momentu brakło z drabiną... bo nie było pokazane o co chodzi z drabiną.. czyli jak przesadzić samemu duże drzewo czy krzewy..

an_tre 11:26, 16 lis 2014

Aniu wypadło świetnie, naturalnie i z humorem, a ogród piękny, kolorowy i bajeczny
ściskam serdecznie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Toszka 11:29, 16 lis 2014

Aniu, było super Kolor, pozytywna, wulkaniczna energia - tak jest i tak właśnie było
Fakt, zatkała mnie ta kalina Watanabe, ale sobie pomyślałam, że to jakaś nowa odmiana
Mam jedno małe "ale" - krótko, za krótko było... jak to jest, że niektóre odcinki ciągną się i nie przykuwają uwagi, a akurat twój odcinek tak jakby miał skrócony czas antenowy???

Pokaż bliżej patent z drabiną - dopiero co umordowaliśmy się z przesadzaniem wiąza i mopa (modrzewia)... a tu takie patenty skrywasz!
Sebek 11:34, 16 lis 2014

Aniu gratuluję! Jeszcze nie oglądałem, ale czekam na odcinek jak na rozpakowanie prezentu gwiazdkowego A komentarze tylko powodują jeszcze większą ciekawość
Gocha 11:35, 16 lis 2014

Aniu piękny ogród, cieszę się, że mogłam choć trochę go obejrzeć. Pięknie się uśmiechasz i tyle energii w jednym ciele- gdzie to sie mieści? Muminek wymiata- cudny. Bardzo fachowo wyszło- z Twojej i Twojego męża strony. Trzeba jakoś przymknąć oko na te wpadki producentów. Ja sobie zaraz obejrzę jeszcze raz na spokojnie bo mam nagrane na dekoderze. Pozdrawiam gorąco Lotos przepiękny.
Joku 12:04, 16 lis 2014

Dołączam się do wszystkich zachwytów. Pięknie prezentuje się twój ogród. Bardzo podobała mi się feeria barw. Irysy cudowne. Chcesz je wywalić? Kwitną co prawda krótko, ale jak ładnie!
Mala_Mi 12:15, 16 lis 2014

Toszka napisał(a)
[

Pokaż bliżej patent z drabiną - dopiero co umordowaliśmy się z przesadzaniem wiąza i mopa (modrzewia)... a tu takie patenty skrywasz!

Fotek nie mam oprócz tej co pokazałam, ale wytłumaczę dokładnie.. tylko nie dziś.. mam gości.. tak, że róży też nie poszłam przesadzać.
Sami z mężem przesadzamy bardzo duże egzemplarze Na filmie nie chcieli baby to poszedł mój syn, który z nami nie mieszka, wiec w pracach ogrodowych go nie ma.. Jak mus to prosimy by pomógł i nigdy nie odmówił pomocy, ale trzeba czekać aż przyjedzie.. a ja niecierpliwa jestem, jak sobie zamanię, że coś chcę to idę i to robię