Alinko, wspaniałe kolory u Ciebie i czytam że działasz po trochu a do przodu U mnie stagnacja na całego. Taki mam trochę zamotany tydzień pracy, ostatnio ciągle w weekendy z przeziębieniami walczę. Dzisiaj tylko met łopatą zruszyłam i posadziłam kwiatostany rozchodnika Twojego. Będzie znowu go więcej, bo go lubię
Sobie ciut wędruję do tyłu... i czytam, że rewolucji ciąg dalszy.
Ścieżka z frontu fajnie wygląda.. i tak jak Sebek zauważyłam, że trawka już pięknie zielona.
Przetacznikowiec apollo- jest zajefajny.. jednoroczny??
I piesa po operacji.. mam nadzieję, że nic poważnego i będzie żyłą długo i zdrowo.
piesa miała ropomaciczne zapalenie , wszystko ma usunięte , było poważnie .
przetacznikowiec ? chyba go w programie u ciebie widziałam ...czy sie mylę . to bylina . trawka na ścieżce już dwa razy skoszona od razu się zagęściła .
Alinko, wspaniałe kolory u Ciebie i czytam że działasz po trochu a do przodu U mnie stagnacja na całego. Taki mam trochę zamotany tydzień pracy, ostatnio ciągle w weekendy z przeziębieniami walczę. Dzisiaj tylko met łopatą zruszyłam i posadziłam kwiatostany rozchodnika Twojego. Będzie znowu go więcej, bo go lubię
Ulka najgorzej to jak praca pochłania dużo czasu , ogród ma być przyjemnością a nie przykrym obowiązkiem . na wiosnę ruszysz z kopyta
Cudownie płomienna jesień u Ciebie!
Madżen pozdrawiam i buziaka ślę . mam nadzieję że spotkamy się na nartach
jeszcze kwitną róże ? bardzo ładnie się prezentują a to przecież późna jesień, tylko aura tego roku jakaś inna...
u mnie nic z takich widoków, nie kwitną już, ale chyba muszę się nimi bardziej zająć w przyszłym roku...
Marzena już koniec pościanałam wszystkie końcówki bo szara pleśń zajęła , szkoda pędów zainfekować , bo zima przed nimi . to fotki z tamtego wtorku .
tydzień i wszystko się zmieniło . liście opadły , mgła , siąp . takiej jesieni NIE LUBIĘ ..
dlatego na przekór LETNIE RÓŻE . dzisiaj QUEEN OF SWEDEN
Reniu to przetacznikowiec ...coś większego. a królową Szwecji kupuj bo piękna , jednak nie spodziewaj się od razu spektaklu . rozrasta sie dopiero po 3 latach ładnie ...ale z drugiej strony ..że ty jeszcze nie masz ?????