Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 09:22, 09 gru 2016

Do góry
Cudny wianek, a jak ładnie kolorystycznie zgrał się z uchwytem drzwi
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 09:09, 09 gru 2016

Do góry
Kamilo, często siedzimy u kogos i nawet nie pamiętamy czy się witałyśmy:0 Też tak mam

Agnieszko Witaj Dziękuje za pochwały. Chyba sie jeszcze nie znamy Idę do Ciebie z rewizytą

Izuś a który wianek??? na drzwiach czy szyszkowy??? Bardzo dziękujęCieszę się, że ze się podoba???

Polinko - tak to podkład giełdowy. Fajnie, że się zachwycasz...Tutaj też gipsówka Kolejne "żałuję", że nie wzięłam jeszcze 2 mniejszych...ale poszukam czegoś u siebie

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 19:19, 08 gru 2016

Do góry
AniMa napisał(a)
I wianek z drzwi wejściowych, na razie powieszony na uchwycie:

Wianka rano nie zdążyłam pochwalić to teraz się pozachwycam

Podkład giełdowy?
To tu- to tam- łopatkę mam ! 16:26, 08 gru 2016

Do góry
Dziewczynki, jakże miło was gościć.
Pszczółko, fale przemyśleń to u mnie norma. czasem mam od tego bezsenność. Niestety nie w Seattle.
Zdopingowana przez młodzież (Malkul, Sebek- dzięki!), zabrałam się do wiankowania. Nawet mi się spodobało.Zrobiłam trzy, w tym dwa bliźniacze. Może się zmotywuję do jeszcze jednego.
Wewnętrzny wianek zawisł nad kominkiem

Dekoracje zewnętrzne będą jeszcze uzupełniane. Teraz jest tak

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 14:21, 08 gru 2016

Do góry
Piekn dekoracje betonowe aniolki fajnie zaaranzowalas
ae najbardziej chyba podoba mi sie wianek
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 12:00, 08 gru 2016

Do góry
a ja tyle razu tu byłam ale się chyba nie ujawniałam i się nawet nie przywitałam
ale jestem wychowana
no więc witaj
bardzo śliczny wianek bardzo
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 09:48, 08 gru 2016

Do góry
I wianek z drzwi wejściowych, na razie powieszony na uchwycie:
Od nowa ... na przekór wszystkim 09:30, 08 gru 2016

Do góry
Basilikum napisał(a)
alez Cie zasypalo, j w tym sezoie jeszcze siegu nie mialam ale nie tesknie
ja uwielbiam śnieg, ale nie znoszę takiej pogody jak dzisiaj, chlapa straszna a ślisko jak cho....a, trzeba nogami suwać żeby nie walnąć

Dominika11 napisał(a)
o qurcze jaka zima i do Ciebie zawitała, no chyba ze to fotki z zeszłego roku
hihi gdzie tam, ale jak tak dalej będzie to do wieczora ślad po śniegu nie zostanie

Agatek napisał(a)

i nazbierałaś?
co będziesz z nich robić?
ja szukam inspiracji jeszcze, mam kilka pomysłów w głowie, ale nie mogę się zdecydować
nie nazbierałam jeszcze chciałam na wianek bo zawsze podkłady robiłam z winobluszczu, jednak brzozowy ładniejszy jak śnieg dzisiaj zginie to jutro może się uda

kasja83 napisał(a)
Iwonka świetne bomki...że Ci się też chciało tworzyć takie ilości
mam już dwa razy tyle

Mixtoorka napisał(a)
Iwonka boskie bombki! Pięknie wyglądają! I gwiazdka, że też zupełnie nie mam zacięcia do takich rzeczy, zawsze mi krzywo wychodzi i utaplam klejem. Porzuciłam w dzieciństwie

Skąd Wy macie taką piękną zimę, na północnym zachodzie nie ma Cudnie, cudnie!
Bombki wymagają dokładności, fakt, ale każda kolejna wychodzi ładniejsza wprawy już nabrałam

u nas na wschodzie piękne zimy, mam nadzieję że i w tym roku taka będzie Najbardziej to nie lubię tych ubrań zimowych

alis napisał(a)

Mnie się ta czarna też mocno widzi
hihi już jej nie mam przyjechała do mnie siostra z dziećmi i jej synkowi też wpadła w oko bo to kolekcjoner bombek właśnie ostatnio mieli wycieczkę do fabryki bombek i wszystkie pieniądze jakie miał wydał na bombkiSiostra nie bardzo zadowolona bo każda z 12 sztuk inna

Ewik napisał(a)
Dziewczyny, zacznę wpadać w kompleksy patrząc na wasze cudeńka, no super są
Ewciu w kompleksy to można u Ciebie wpaść, jak się Twoje zdjęcia ogląda

Zana napisał(a)
Iwka sama zrobiłaś te bombki? Są fantastyczne. Nadal masz zaspy? U nas już śnieg powoli znika i znowu zrobi się breja.
nikt mi nie chce pomóc, nie ich bajka a ja lubię takie robótki
U mnie dzisiaj na plusie, wszystko płynie, na podjeździe lodowisko, zęby można wybić no i autem będzie ciężko wjechać pod górkę jak się nie rozpuści

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:09, 07 gru 2016

Do góry
Zagajanka napisał(a)
Poli, na pocieszenie Ci powiem, ze wianek wcale nie jest brzozowy, tylko machniety biala farba
Tys dziewczyna z wyobraznia i rekami z odpowiedniego miejsca wyrastajacymi, wiec podejrzewam ze sama taki z latwoscia ukrecisz i pofarbujesz!

Janeczko, miło mi, że tak dobrze o myślisz ale prawda jest taka, że nie potrafię upleść wianka Nie wiem co żle robię ale zawsze wyjdzie mi jakaś pokraka
A Twój nawet to, że nie jest brzozowy i tak jest piękny!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:33, 07 gru 2016

Do góry
Margarete napisał(a)
Ale zgromadziłaś tego dobra ...
Życzę żeby sie udało z powodzeniem sprzedać wszystko ku radości kupujących i twojej Polinko

p.s. mchu już trochę nazbierałam, jeszcze jedna taka porcja i na 1 wianek będzie

Małgosiu, dziękuję za życzenia!

Fajnie, że Ci sie udało zebrać mech! Ja dzisiaj też byłam po kolejną porcję
Wymyśliłam eukaliptusa w mchu Jedno i drugie cuuudownie pachnie

Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje 20:27, 07 gru 2016

Do góry
Filemon24 napisał(a)
Zrobiłam taki wianek co sądzicie?

Biżuteria ogrodowiskowa śliczny
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 17:21, 07 gru 2016

Do góry
Poli, na pocieszenie Ci powiem, ze wianek wcale nie jest brzozowy, tylko machniety biala farba
Tys dziewczyna z wyobraznia i rekami z odpowiedniego miejsca wyrastajacymi, wiec podejrzewam ze sama taki z latwoscia ukrecisz i pofarbujesz!
Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje 16:28, 07 gru 2016

Do góry
Filemon24 napisał(a)
Zrobiłam taki wianek co sądzicie?

Ależ piękny
Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje 16:00, 07 gru 2016

Do góry
Piękny wianek, na bogato.
Warkocze Joli już podziwiałam i komplementowałam
Anna i Ogród 15:08, 07 gru 2016

Do góry
Mixtoorka napisał(a)
Wianek z pomponów cudny! Śniegu mogę trochę przygarnąć, bo u jednego za dużo a u drugiego wcale

Z chęcią śniegiem się podzielę. Leży cały czas i nie ma zamiaru zniknąć. Przymrozek mam stale.
Anna i Ogród 15:05, 07 gru 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)
Aniu baaaardzo oryginalny wianek!!!Choinki jestem bardzo ciekawa, rzadko kto decyduje się na białą

No Co Ty. Choinki ubrane na biało to przecież ostatnimi czasy hit. Moja będzie zielona ale ubrana na biało. Za to 3 białe całe choineczki kupiliśmy dzieciakom. Kiedyś kupię dużą białą choinkę ale jeszcze nie w tym roku. Wówczas będę mogła wykorzystać ozdoby które były do tej pory czyli złoty i czerwony.
Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje 14:57, 07 gru 2016

Do góry
o tak tak Hnia dobrze prawi
choc Filemonkowy wianek trochebardziej z karnawalem mi sie kojarzy ale piekny jest
Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje 14:38, 07 gru 2016

Do góry
Wianek Filemonki mi się bardzo podoba! A warkocze Yoli nie mają sobie równych!
Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę 12:07, 07 gru 2016

Do góry
Róże ostatnie-terminatorki widziałam, u mnie podobnie zamrożone, powykrzywiane ale kolor trzymaja pjedyńcze sztuki na krzaczkach. Widoki zimowo-jesiennego ogrodu piekne, te pióropusze trawek i zastygłe w brazach hortensje ślicznie zdobia ogród.
Cudny ten biały wianek, chetnie sama bym taki kupiła.
Pozdrawiam Janeczko!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:03, 07 gru 2016

Do góry
Ale zgromadziłaś tego dobra ...
Życzę żeby sie udało z powodzeniem sprzedać wszystko ku radości kupujących i twojej Polinko

p.s. mchu już trochę nazbierałam, jeszcze jedna taka porcja i na 1 wianek będzie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies