Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Zana 07:00, 08 gru 2016

Iwka sama zrobiłaś te bombki? Są fantastyczne. Nadal masz zaspy? U nas już śnieg powoli znika i znowu zrobi się breja.
Ewik 08:17, 08 gru 2016

Dziewczyny, zacznę wpadać w kompleksy patrząc na wasze cudeńka, no super są
iwka 09:30, 08 gru 2016

Basilikum napisał(a)
alez Cie zasypalo, j w tym sezoie jeszcze siegu nie mialam ale nie tesknie
ja uwielbiam śnieg, ale nie znoszę takiej pogody jak dzisiaj, chlapa straszna a ślisko jak cho....a, trzeba nogami suwać żeby nie walnąć

Dominika11 napisał(a)
o qurcze jaka zima i do Ciebie zawitała, no chyba ze to fotki z zeszłego roku
hihi gdzie tam, ale jak tak dalej będzie to do wieczora ślad po śniegu nie zostanie

Agatek napisał(a)

i nazbierałaś?
co będziesz z nich robić?
ja szukam inspiracji jeszcze, mam kilka pomysłów w głowie, ale nie mogę się zdecydować
nie nazbierałam jeszcze chciałam na wianek bo zawsze podkłady robiłam z winobluszczu, jednak brzozowy ładniejszy jak śnieg dzisiaj zginie to jutro może się uda

kasja83 napisał(a)
Iwonka świetne bomki...że Ci się też chciało tworzyć takie ilości
mam już dwa razy tyle

Mixtoorka napisał(a)
Iwonka boskie bombki! Pięknie wyglądają! I gwiazdka, że też zupełnie nie mam zacięcia do takich rzeczy, zawsze mi krzywo wychodzi i utaplam klejem. Porzuciłam w dzieciństwie

Skąd Wy macie taką piękną zimę, na północnym zachodzie nie ma Cudnie, cudnie!
Bombki wymagają dokładności, fakt, ale każda kolejna wychodzi ładniejsza wprawy już nabrałam

u nas na wschodzie piękne zimy, mam nadzieję że i w tym roku taka będzie Najbardziej to nie lubię tych ubrań zimowych

alis napisał(a)

Mnie się ta czarna też mocno widzi
hihi już jej nie mam przyjechała do mnie siostra z dziećmi i jej synkowi też wpadła w oko bo to kolekcjoner bombek właśnie ostatnio mieli wycieczkę do fabryki bombek i wszystkie pieniądze jakie miał wydał na bombkiSiostra nie bardzo zadowolona bo każda z 12 sztuk inna

Ewik napisał(a)
Dziewczyny, zacznę wpadać w kompleksy patrząc na wasze cudeńka, no super są
Ewciu w kompleksy to można u Ciebie wpaść, jak się Twoje zdjęcia ogląda

Zana napisał(a)
Iwka sama zrobiłaś te bombki? Są fantastyczne. Nadal masz zaspy? U nas już śnieg powoli znika i znowu zrobi się breja.
nikt mi nie chce pomóc, nie ich bajka a ja lubię takie robótki
U mnie dzisiaj na plusie, wszystko płynie, na podjeździe lodowisko, zęby można wybić no i autem będzie ciężko wjechać pod górkę jak się nie rozpuści

iwka 09:31, 08 gru 2016

amelia_b napisał(a)
Czasem byś do siebie zajrzała
zaglądam
amelia_b 09:52, 08 gru 2016

Widzę zbiłaś dupkę?
malkul 10:28, 08 gru 2016

ja znów wolę bez dodatków, te pudrowe i szare, wszystkei cudne
iwka 10:30, 08 gru 2016

amelia_b napisał(a)
Widzę zbiłaś dupkę?
hehe utrzymałam się na nogach ale jajco jest
iwka 10:31, 08 gru 2016

malkul napisał(a)
ja znów wolę bez dodatków, te pudrowe i szare, wszystkei cudne
Gosiu ja też wolę matowe, zrobiłam na próbę trzy i więcej nie robiłam, za dużo papraniny a i efekt taki sobie
AngelikaX 11:31, 08 gru 2016

iwka napisał(a)
zdjęcie dla Angeliki, siostra mi przysłała jakieś robocze w trakcie ubierania jeszcze,
niestety nie miałam u siebie .

Było 20 pomponów ale zginęły na dużej choince. Na żywo o wiele lepiej się prezentowały. Przy trzyletnich bliźniaczkach i pięciolatku super się sprawdziły

żeby nie było krzyku zdjęcie z ubiegłego roku

ojej dopiero dziś zauważyłam super wyszły to bombkowe pomponiki bardzo mi się podobają - domyślam się że i bliźniaczki były zachwycone idealne przy takich maludach - ja jestem ciekawa ile w tym roku moja młoda wytłucze
iwka 12:55, 08 gru 2016

AngelikaX napisał(a)

ojej dopiero dziś zauważyłam super wyszły to bombkowe pomponiki bardzo mi się podobają - domyślam się że i bliźniaczki były zachwycone idealne przy takich maludach - ja jestem ciekawa ile w tym roku moja młoda wytłucze
to była ich pierwsza choinka w nowym domu, mało tych bombek, w tym roku miałyśmy dorabiać ale synek zrobił zapas w fabryce bombek więc w tym roku będą mieli mix

co do bliźniaczek to one wszystkim zachwycone tylko nie Mikołajem Co roku są numery w Wigilię Zamówiłam im list z filmikiem i dopiero po obejrzeniu któryś raz z kolei podeszły bliżej do komputera, a tak to z daleka oglądały