Szkoda, że ta plantacja nie jest w okolicach Katowic - kupiłbym wszystkie i sprzedałbym potem z wielkim zyskiem 10 zł za takie cisy... Szok - ale jakże pozytywny
Taki piękny masz i deprecha Cię zbiera? Eeeee - głowa do góry - kolano wróci do dawnej formy, a wiosną zakwitną setki cebulowych i od razu siły witalne wrócą Na szczęście masz letnie zdjęcia - jak na nie popatrzysz zły humor od razu powinien minąć I tego życzę
Klon w donicy powala Te donice też mam, ale po dwóch (lub trzech?) latach użytkowania trudno je domyć... Ale i tak są świetne - jak za ten wygląd i cenę warto je mieć
Ania - tyle zdjęć od Ciebie z ogrodu widziałem, ale za każdym razem odkrywam coś innego co mnie zachwyca Tym razem jest to Red Baron z konwalnikiem... Raz mi ten pierwszy wymarznął, ale chyba dam mu szansę drugi raz, bo genialnie razem wyglądają
Oby jutro była ładna pogoda (no dobrze - niech chociaż nie pada ), bo planów ogródkowych mam mnóstwo Chyba pozbawię pędów i liści wszystkie byliny, a zwiewne trawy staną się snobkami - na chochoły jeszcze poczekam kilka sezonów Na (nie?)szczęście trawy rosną szybko