Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:48, 09 lis 2014

Do góry

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:47, 09 lis 2014

Do góry
Kilka zdjęć dla Was - jesień u mnie w stadium mocno zaawansowanym

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:16, 09 lis 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
Na drapiące gardło polecam herbatkę z lukrecją A kominek u mnie jednak bardziej cenię za ogień, niż boczę się na niego z powodu kurzu. Miłej niedzieli, Sebku.

Wzajemnie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 10:48, 09 lis 2014

Do góry
Ola - przedpłocie dobrez wygląda w rzeczywistościach a na zdjeciach brzydko... Nie wiem dlaczego... Pokaże wiosną gdy wreszcie skończe tu sadzić i wysypię żwirek.

Ewa - wczoraj byłam tak klapnieta , ze o 17 poszłam spać, uwierzysz? Potem energia wrócila

Mira - los brzóz przesądzony, wreszcie po dwóch latach agitacji M skłania się do pomysłu. Musze tylko wybrac co w zamian. Mam kilka pomysłów, zima bedę czytac, ogladać zdjecia a wiosną szukac drzewek...

Zielona - kiku prez pierwsze dwa sezony zachywcała koloerem a wiosna kwieciem. Rok temu zachorowała i zapomnialam, że tak pieknie wybarwia sie jesienia

Sebek - byle do świąt

Marzenko - dziekuję za odwiedziny

Nicole - o przedpłociu już pisalam, musicie się uzbroić w ciepliwośc a sąsiad musi auto przestawic.... Zawsze tam stoi, to trwaly element mojego weekendowego krajobrazu Dodtakowo geodeta cos mierzy i stawia słupki... Nie wiem czy wszystkiego nie bede musiala wykopywac.....
Trzmielinka na pewno da rade
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:55, 08 lis 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
I ja dzisiaj Staffa cytowałam

Widziałem zdjęcia - i na pewno przez Twój ogród szatan nie przeszedł i w pustelnię go nie zmienił
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:53, 08 lis 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
A wiesz, że ja też zawsze w czasie deszczu powtarzam ten wiersz. I wtedy mam ochotę na kominek, książkę, ciepły koc i herbatkę z imbirem

Mamy tyle wspólnego Choć ja kominek traktuję jak kurzołap Jednak teraz muszę się katować herbatkami, by innych nie katować dźwiękami wydobywającymi się z mojego gardła - jednak "prawielata" w listopadzie nie można traktować jak tego w lipcu i biegać po mieście trzeba umieć Ale najważniejsze jest to, że zdążyłem Teraz mówię jakbym brał lekcje u pani Senyszyn albo innej osoby charakteryzujacej się nazwijmy to pięknie nietypową barwą głosu, której słuchanie może powodować dreszcze lub inne reakcje obronne ludzkiego organizmu

Ale mimo wszystko pozdrawiam serdecznie
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 19:08, 08 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Jak na razie wszystko super, tylko uczyć się cały czas trzeba

Oj, chętnie bym wróciła do czasów studiów. Też studiowałam na Twojej uczelni, mam fajne wspomnienia. Poza nauką to fantastyczny okres w życiu.
Pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:10, 08 lis 2014

Do góry
Melduję, że u mnie dziś pogoda iście jesienna, a za oknem obrazy iście dekadenckie... Patrzę w okno i od razu recytuję sobie w głowie "O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny..." Niemal pół roku minęło od matury ustnej z polskiego, a Staff w mojej głowie siedzi nadal

W ogrodzie nic nie zrobiłem, jedynie umyłem donice i myślę, że niech jeszcze rosną cyklameny u trawka z Wojsławic, a następne dekoracje będą świąteczne W głowie pomysłów sto, wiec jeszcze nie wiem co będzie Później wrzucę zdjęcia - dziś albo jutro - a do wtorku wyrobie się na pewno! Choć pani od matematyki zadbała byśmy się nie nudzili przez te dni... Foch

Pozdrawiam i miłego weekendu Wam życzę - oby długiego
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:01, 08 lis 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
Sebku - melduję u Ciebie, bo nie wiem, czy u mnie doczytałeś /studentujesz się ostatnio, więc mniej masz czasu/
Roślinki od Ciebie żyją A marcinki, które uschły - wypuszczają młode listki od korzeni! Tylko trawa udaje martwą, ale już jesień, więc chyba może...

Doczytałem Jestem u Ciebie na bieżąco, bo jak może być inaczej?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:59, 08 lis 2014

Do góry
admete napisał(a)
Cudny ten krokusik jesienny
Na żywo jeszcze nigdy nie widziałam

Teraz dostałyśmy z Iza paczuszkę w gratisie przy zamawianiu krokusów - ciekawe czy się uchowają do następnego sezonu - bo teraz już chyba nie zdążą zakwitnąć .

Pozdrawiam i udanego weekendu życzę

Nie powalają, ale jak w gratisie to spoko Pamiętaj, że one wystawiają same liście wiosną, wiec trzeba jakoś sprytnie posadzić by nie szpecily wiosną rabat
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 17:56, 08 lis 2014

Do góry
A jednak i do Wrocławia przyszła jesień Dziś jak zobaczyłem jedna rabatę po tygodniowej nieobecności to sobie westchnąłem do tych przebarwień -ot tak lubieżnie nieskromnie Ale reszta juz jest bleeee - byle do świąt
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:26, 08 lis 2014

Do góry
Birusiu - witaj na ogrodowisku Miło, że zostawiłaś u mnie swój pierwszy wpis Czekam na Twój wątek
Miejsko & sielsko 14:01, 08 lis 2014

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)
Oooo Ewa jest i zdjęcia są
To ja się pogapię troszku na tą jesień poukładaną u Ciebie

A jestem chociaż wpadam na chwilkę w wolnym czasie.
Za oknem plucha, ponuro i wiatr miota się w liśćmi, zapasy mają czy próbę sił
W każdym razie doprowadzają mnie do nerwicy kiedy liście bez zapowiedzi, samowolnie włóczą się po kątach ogródka.

lojalna_ napisał(a)
Ewka kto by Cie nam zastapił zartujesz

Jestes wreszcie a gdzie jakas kawka , drink?

Jolu nie ma ludzi nie zastąpionych
Specjalnie dla Ciebie kawa i ciasto, na alkohol trochę za wczesna pora ale tylko słowo i otwieram barek

leon60 napisał(a)
Ewcia jaki porządeczek u Ciebie

Olcia, mimo wewnętrznej samodyscypliny sama zaczynam się męczyć z własnym Ja
Może z wiekiem człowiek lubi sam siebie dręczyć , hahhah własnym poczuciem estetyki hi hi hi

popcarol napisał(a)
nawet późną jesienią cudnie
co za carexy powyżej?? Prairie Fire, czy inne??

ano, masz rację
Masz rację jesień rozpieszcza w kolorach

Sebek napisał(a)
Odpowiem za Ewę - to Praire Fire

Pozdrawiam podziwiając porządek na rabatach Pewnie ten JEDEN listek z trawnika już dawno posprzątałaś

Ech, wyjątkowo szalał halny w tym dniu.
Dobrze, że zaglądasz…

jazzy napisał(a)

Hahahaha dobre

Ano..
Liścia posprzątałam ale wiesz… Modrzew sąsiadów zaczął sypać i dostaje Nerwa
Zacznę wybierać z trawnika ha ha ha …

ela_z napisał(a)
Myslalam ze Praire Fire szybciej sie wybarwia, w takim razie wraca na moja liste

Jeden listek i ogrodek nie przejdzie testu bialej rekawiczki

Elcia, okrutne jesteście, białe rękawiczki na stos!

Magda_ napisał(a)
Hejka kochana wpadłam się przywitać

Madziu, dalej trzymam kciuki za Ciebie!

Ewa_w_ogrodzie napisał(a)

Niebieskie kostrzewy są urocze, bezproblemowe i atrakcyjnie się prezentują

nicol21 napisał(a)
Witojcie!

A Witojcie witojcie
Lecę sprawdzić co dobrego u Ciebie w ogródku
Ewelinko pozdrawiam!

BusyBee napisał(a)
Nie było mnie jak świętowałaś kolejną seteczkę...to teraz życzę najlepszego Pooglądałam Twoją wymuskaną jesień...jak w pudełeczku po prostu
Pozdrówki Ewcia

Toż to wstyd byłby aby w tak małego ogródka nie utrzymać w czystości
Macham i odganiam deszczowe chmury!

Majena napisał(a)
Ewka pięknie u ciebie a niby jesień! A u ciebie tak czysto U mnie pełno liści..Ale możesz wpadaćna wędzenie jesteśmy gotowiBuziaki kochana:*:*:*

Majenko, widziałam wędzarnie. Przyznaję szczerze, ze bardzo udana realizacja Twojego eMusia.
Muszę go podnająć mam co nieco do zrobienia, mój to hmmm… bez komentarza hahhahhahah

popcarol napisał(a)

Wzajemnie głaskam i tulę !

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 07:11, 08 lis 2014

Do góry
Nowe fotki bardzo ciekawe, ale mimo, że kocham "fotoszop" tto wolę zdjęcia w normalnej wersji
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 07:07, 08 lis 2014

Do góry
Wiersze jak zwykle genialne i z przesłaniem, ale ja chciałem Ci życzyć na urodzinki mnóstwo zdrowia i uśmiechu każdego dnia
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:41, 07 lis 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

no widzisz ile we mnie zła

Będziesz teraz Aną vel Anetą samo zło

Taką piwnicę toni ja chciałbym mieć
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:57, 06 lis 2014

Do góry
Sebek perovskia ledwo się w tym sezonie obroniła... Bo się pokladała po ulewach. Byc może zadomowi się przy hortensjach, ale jak pogodzić kwaśnolube z zasadowymi....? Już nic nie dłubuę w korzeniach magnoli, niech sobie rośnie tylko imperata. Nie będzie tam już tulipanów ani czosnkow. Będę krzesać gałazki w nóżkach magnoli i strzyc obwódkę bukszpanową. Ciekawe jest to jak szybko rosną bukszpany.

Aleś spostrzegawczy! Nawet nie wiesz jak mnie ta kostka od 4 lat drażniła.... Jak już sama rozsypalam zwirek przy tarasie to M się zmobilizował
Ogród Magdalenka 21:51, 06 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Jak Pani Dyrektor każe to musss

V-ce Sebuś
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:49, 06 lis 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
Sebek ma rację. Wieszaj dyplom na płocie! I kasuj za zwiedzanie
iććć goopia
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:46, 06 lis 2014

Do góry
Sebek ma rację. Wieszaj dyplom na płocie! I kasuj za zwiedzanie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies