Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ
00:05, 16 kwi 2021
No to będzie jaka jest. Ona jest z tyłu domu, z tyłu sadu więc nie przeszkadza, może jedna gałąź nad drogą może być kiedyś niebezpieczna.
Dziś na wieczornym spacerze widziałam ogołocone brzozy - masakrycznie to wyglądało i na pewno czegoś takiego nei zrobię. Pien z 4m i z niego parę małych patyków. Pewnie uschnie po jakimś czasie.
Bluszcz - nie wiem, w domu ospa u rocznej córuchny więc siedzę i staram się coś pracować bo szef się zgodził, że biorę 1 dzien urlopu żeby trochę odbić to że de facto pracuję w przerwach opieki nad dzieckiem. Oby druga nie dostała!
Jak będą sprzyjające warunki pogodowe i nastrojowo-zdrowotne w weekend to może na 2 godzinki podjadę na działkę, mam listę zadan do zrobienia.
Luby miał miesiąc temu zabieg i nadal nie może nosić, co utrudnia opiekę nad malutką :/.
Ale nadzieja jest, oby nie złudna.
A w międzyczasie uczę się trochę sketchup'a w wersji free. Szkoda, że nie mam nikogo kto mogłby mi obraz dwg [od geodety] zapisac w wersji SKP i przesłać żebym mogła spróbować załadować do systemu i może udałoby mi sie mieć profil działki tak jak geodeta pomierzył. Póki co działam na płaskiej działce